20. jul
SEIERSJUBEL: Emil Kheri Imsgard og Nikolaj Mel.
 
Hamarsing stengte buret for Elverum
Elverum påførte Drammen sesongens første poengtap søndag. Emil Kheri Imsgard fra Hamar stengte buret i andre omgang.

Publisert: 22.okt.2017 19:14
Oppdatert: 22.okt.2017 19:17

Drammen - Elverum 34-36

Dermed snek Elverum seg forbi DHK på tabelltoppen. Michael Apelgrens gutter står med elleve poeng mot Drammens ti etter seks serierunder.

Før sesongstart ble det spådd at seriegullet vil stå mellom nettopp regjerende mester Elverum og Drammen. Landslagssjef Christian Berge sa til NTB at det ville bli «en skikkelig fight» om tittelen.

Så langt har sesongen levd opp til forventningene, der Elverum tok første stikk i det første interne møtet mellom de to gullfavorittene søndag.

I den andre omgangen brukte Elverum Emil Kheri Imsgard fra Hamar mellom stengene. Han sto som en bauta og reddet blant annet et straffekast.

Sørheim i flytsonen

Etter en jevn åpning skaffet Drammen seg etter hvert en luke på fire-fem mål. Gøran Sørheim var ordentlig i dytten og banket inn hele åtte av sine i alt elleve fulltreffere før pause. Vertene gikk i garderoben med 21-19-ledelse.

Elverum brukte ikke lang tid på å puste DHK-gutta i nakken etter sidebytte.

Gjestene var kun ett mål bak fire minutter ut i annen omgang, men først i det 43. minutt lyktes det hedmarkingene å komme à jour. Da var stillingen 28-28.

Sterk sluttspurt

Derfra og ut var Elverum det sterkeste laget. På det meste ledet bortelaget med fire mål på tampen. Kristian Krag og Tine Poklar scoret begge sju mål for Elverum.

Seieren gjorde litt opp for Elverums nedtur i cupen. I midtuken røk Apelgrens lag ut i kvartfinalen etter å ha blitt slått av Haslum.

Under ledelse av Kristian Kjelling håper Drammen å vinne sitt første seriemesterskap siden 2009/10-sesongen.

(©NTB)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke