17. jul
Trangt: Det ble litt for trangt for Mikkel Gran Frankmo i denne situasjonen.
Foto: Pål Jacobsen
 
HamKam 2 uten sjanser
(HamKam 2-Lillehammer 0-2) HamKam fikk ikke til mye mot en av seriefavorittene. Skal bortelaget være med i toppen, må de hente fram noe helt annet enn det de presterte mot HamKam.

Publisert: 10.apr.2016 18:30
Oppdatert: 10.apr.2016 18:30

I løpet av 90 minutter, produserte ikke HamKam 2 en eneste stor sjanse.

Spillermessig var ikke laget mye svakere enn Lillehammer, men fotball handler om å score mål og der var HamKam langt unna.

Åsmund Jødahl er en spennende spiller på spissplass. Denne gangen var han litt for alene på topp og fikk liten hjelp av medspillere. At ett lag ikke produserer en eneste målsjanse i løpet av 90 minutter, er heldigvis ikke ofte vi ser.

Den som kanskje var den beste, var Ove Solvang. Midtbanespilleren skal ha ros for at han jobbet og slet i samtlige minutter han spilte.

HamKam avsluttet kampen med hele åtte spillere som er født i 1999. Det kan være litt for mange unge samtidig. Allikevel viser det at det gror godt i klubben.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke