17. jul
 
Mange viste seg fram da HamKam var best i alt
HamKam imponerte i sin aller første treningskamp. Florø, som skal spille i 1. divisjon denne sesongen, var ikke i nærheten av et meget solid HamKam-lag.

Publisert: 15.jan.2017 18:32
Oppdatert: 15.jan.2017 18:35

Med flere spillere ute, av diverse årsaker, var det mange som ville vise seg fram.

Trener Kevin Knappen hadde tre spillere som skulle vise seg fram. Stian Nyhus fra Brumunddal startet veldig bra på sin høyrekant. I andre omgang var han ikke like aktiv, men Stian kan være godt fornøyd med egen innsats.

Om Kevin Knappen vil ha Stian i troppen er ikke klart i skrivende stund.

God danske

Danske Mads Madsen er en spiller Kevin Knappen har sett på i lang tid. Kevin prøvde å få Madsen til Elverum i sin tid, uten at det ordnet seg. Nå har han spilt i Egersund.

Venstrebacken spilte en meget god kamp og er aktuell for HamKam.

– Jeg synes han klarte seg meget bra. Basisferdighetene er gode. Madsen ble sliten utover i andre omgang, men han får mer enn godtjent, sier Knappen.

Tredjemann var Zakaria Abdullai. Han startet sentralt på midtbanen sammen med Markus Solbakken.

– Han har god fysikk og er en god spiller. Flink til å holde på ballen og har en god venstrefot, sier treneren.

Også Ottestads Mattis Nerheim fikk prøve seg. På de 20 minuttene han spilte fikk han vist fram skuddfoten ved en par anledninger.

Aasand imponerte

Unggutten Mathias Pedersen Aasand kom inn etter 46 minutter og gjorde det meget godt. På venstrekanten fikk han til tider herje med sine oppassere. Det er ikke mange som er bedre enn Mathias mann mot mann.

Det var lett å se på ansiktsuttrykket til trener Knappen hva han mente om unggutten, da Mathias driblet vekk det som var av spillere.

Florø, som spilte mot Lillestrøm på lørdag og tapte knepent 2-3, var ikke gode nok mot et reservespekket HamKam.

Simen Bolkan Nordli startet ballet etter 13 minutter. Skuddet fra 20 meter gikk helt nede ved stolpen.

Kaptein Francois Yabre satte pannebrasken fra og ordnet 2–1 (se bilde). Målsniken Ivar Sollie Rønning pirket inn 3-1, før Mikkel Gran Frankmo satte inn 4–1.

En meget oppløftende kamp av HamKam. Flere sentrale spillere så kampen fra sidelinjen. Blant dem var Petter Vaagan Moen og Franck Semou som satt på sidelinjen og fikk se sine lagkamerater spille en meget god fotballkamp.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke