17. jul
VANT SØLV: HamKams kaptein og beste spiller Arne Westgaard med pokal og blomster etter at de fikk sine fortjente sølvmedaljer.
Foto: Pål Jacobsen.
 
HamKam fortjente mer
HamKams G14 var helt på høyden med Pequeninos do Jockey fra Brasil og kunne fort ha fått ekstraomganger. Forskjellen på lagene var brasilianernes kantspiller som scoret to mål. HamKam skal være stolte over egne prestasjoner i denne finalekampen.

Publisert: 29.jul.2017 18:48
Oppdatert: 29.jul.2017 18:48

Pequeninos do Jockey (PEQ) - HamKam 2-1.

HamKams G14-lag kan være stolte over egne prestasjoner. PEQ som har vunnet Dana cup de siste fem siste gangene, var faktisk mulig å slå.

Forskjellen på lagene var kantspilleren på PEQ. Det virket som om han drev en annen idrett. Han scoret forøvrig begge målene til PEQ

Trener Knut Hagen sa det slik etter kampen.

- Vi spilte ikke helt slik vi skulle. Jeg tror mange av spillerne begynte å bli slitne. I første omgang fikk vi ikke til så mye, men det bedret seg veldig. Spillerne skal være stolte over det de har prestert. PEQ er den verste og den beste motstanderen en kan få. Alle drømmer om å spille med dem. Vi fikk gjort det og vi lykkes nesten, sier Knut Hagen.

HamKam har spilt hele ni kamper denne uka og vunnet åtte av dem. Det må være mer enn godkjent.

PEQ hadde hele ti mann på benken, men byttet ikke en eneste gang. Her var det topping hele veien.

- Det viser vel at de tok oss på alvor. Litt rart at de ikke byttet noen spillere, men det er deres avgjørelse, sier trener Hagen.

På HamKam var det mange som spilte godt, selv om det i perioder var litt for mange feilpasninger. HamKams beste spiller var kaptein og midtstopper Arne Westgaard. Han gjorde knapt en feil i løpet av to omganger.

Dette er HamKams beste plassering i en slik stor turnering. Det tyder på at det gror godt i HamKams yngre rekker.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke