18. aug
TESTES: Mattis Nerheim spiller i grønt og hvitt søndag.
 
HamKam tester både lokale og utenlandske spillere
Mattis Nerheim er en av bare mange spillere som skal testes i HamKams treningskamp mot Florø på Børstad søndag

Publisert: 12.jan.2017 17:02
Oppdatert: 13.jan.2017 06:45


Nerheim var i godt humør da han hilste på HA-sporten i HamKam-garderoben før trening onsdag. Han har allerede skrevet under for Ottestad, men hvis han imponerer og både han og HamKam kjenner og ser at kroppen holder en litt tøffere satsing, kan det bli HamKam på Løten-gutten.

Nerheim har jo spilt både for HamKam og Ottestad tidligere, men var i Ull/Kisa i forrige sesong.

I tillegg til Nerheim, trener også Stian Nyhus med HamKam. Det er en spiller HamKam-trener Kevin Knappen kjenner godt til fra Brumunddal. Han blir også med i søndagens kamp og er en spiller som kan spille i alle de offensive rollene.

Lars Brotangen kommer også for å vise seg fram. Modølen har gjort det godt for Kjelsås på stopperplass, og skal prøve seg for HamKam nå.

I tillegg kommer det tre dansker og kanskje en svenske. Blant dem vingbacken Mads Madsen som har spilt i Egersund. Et par av dem skal ha også haU-landskamper for Danmark.

Ellers nærmer HamKam seg signering av det som skal være en solid midtstopper og en keeper. Ingen av disse spiller søndag.

Kampen mot Florø spilles på Børstad klokka 14.00.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke