buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
RESSURS-GRUPPA: Hans Erik Stadshaug er nytt varamedlem, og en del av ressursgruppa, sammen med Knut Hage, Harry Konterud, Leif Henning Asla, Terje Haugan, Bjørn Øien og Kari Gisnås.FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
HamKams nye ressursgruppe
Tor Rullestad og det nye styret får god hjelp. Det er nemlig etablert ei ressursgruppe som skal jobbe med konkrete prosjekter.

Publisert: 12.jan.2011 08:09
Oppdatert: -

HAMAR: I går ble Tor Rullestad valgt som ny styreleder i HamKam Fotball. Han har med seg Torkild Korsnes, Erik Jendal, Audun Mathisen og Morten Kristiansen.
Varamedlemmer er Hans Erik Stadshaug og Knut Hage.
Skal avlaste styret
Og de to sistnevnte inngår i ressursgruppa, sammen med Harry Konterud, Leif Henning Asla, Terje Haugan, Bjørn Øien og Kari Gisnås.
Stadshaug tror dette blir veldig bra.
- Dette er en videreføring av det som skjedde rett før jul da klubben ble reddet. Ressursgruppa skal avlaste styret med konkrete prosjekter. Kunstgras på Briskeby kan være en slik jobb. Noen av oss kan ta ansvaret for å utrede og kjøre det løpet - på vegne av HamKam.
- Skal ikke styre klubben
- Jeg vil presisere at det er styret som bestemmer. Ressursgruppa skal ikke styre klubben. Vi skal bli satt i arbeid av styret, sier Stadshaug, og fortsetter:
- Det er snakk om å spille på flere personer. Vi er innstilte på å jobbe. En annen oppgave, som vi er i gang med, er å kutte kostnader. Det kan være å se på leasingavtaler og husleie for eksempel. Det kan også bli aktuelt å jobbe mot sponsorer. Jeg tror det kan være positivt at noen fra ressursgruppa kommer på besøk.
Med som privatperson
Hans Erik Stadshaug og Knut Hage skal være bindeleddet mellom det nye styret og ressursgruppa.
Stadshaug var «redningssjef» rett før jul, da han med hjelp av flere andre, klarte å skaffe 1,5 millioner kroner.
Det reddet klubben.
Da representerte han Vikinglauget.
- Nå er jeg med som privatperson. Jeg er glad i HamKam, og vil gjerne bidra. Det vil alle i ressursgruppa.
- Enorm ressurs
- Denne gruppa er en enorm ressurs, og noe helt nytt i HamKam. Det er ingen som er blitt presset inn i denne gruppa. Flere av disse personene har vært med å bidratt før også. De synes HamKam er viktig, sier Stadshaug, og legger til:
- Men vi er avhengige av at klubben bruker oss.
- Kjempestøtte
Tor Rullestad synes opprettelsen av ressursgruppa er utrolig spennende.
- Vi skal ha en tett dialog med ressursgruppa. Dette er en kjempestøtte for oss, helt enestående. Det er en stor motivasjon for meg at de er med. Dette er utrolig flinke folk. De vil brukes, og det vil bli snakk om konkrete arbeidsoppgaver. Det at folk fra næringslivet er sentrale i klubben er bare positivt. Vi skal styre, og de vil gjøre en jobb. Det er veldig bra, sier Tor Rullestad.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat