16. jul
SYNSER OM SESONGEN: HamKam-trener Vegard Skogheim, HA-sportsredaktør Rune Steen Hansen og sportsjournalist Kai Kristiansen vurderer årets fotballsesong i Adeccoligaen fra et lokalt perspektiv.
 
«Han er en god trener, men som spiller var han fryktelig survete»
Vegard Skogheim, Rune Steen Hansen og Kai Kristiansen drøfter den kommende fotballsesongen - sett med hedmarkbriller.

Publisert: 05.apr.2013 09:43
Oppdatert: -

Fredag presenterer HATV tidenes første utgave av fotballmagasinet Corner.

I denne første sendingen vurderer HamKam-trener Vegard Skogheim, HA-sportsredaktør Rune Steen Hansen og sportsjournalist/fotballtrener Kai Kristiansen årets sesong i 1. divisjon.

Her er noen av sitatene du kan få med deg dersom du klikker på sendingen:

For gammel:
- Hvis Martin Andresen er på banen på lørdag, så er det en fordel for HamKam! (Kai Kristiansen om veteranen som nå spiller for Stabæk)

Survete:
- Han er en flink og fotballklok trener, men som spiller var han ei forferdelig surve - i tillegg til å være ganske god. (Kai Kristiansen om en 1. divisjonstrener i Hedmark)

HamKam som outsider:
- Sandefjord rykker opp. De andre plassene står mellom Bodø, Stabæk og Fredrikstad. (Vegard Skogheim presenterer sine opprykksfavoritter, men ser på HamKam som en outsider)

Svakere liga:
- HamKam kommer til å kjempe i toppen. Laget virker sterkere enn i fjor, samtidig som ligaen generelt virker svakere. HamKam burde havne på en trygg kvalikplass. (Kai Kristiansen har tro på at HamKam vil hevde seg i toppen)

Unngå stortap:
- Vi vil gjerne være med oppi der og kjempe, men vi må ha stabilitet og kan ikke tape kamper 5-0, slik vi gjorde i fjor. (Vegard Skogheim om HamKams ambisjoner)

Nedrykk:
- Det hjelper ikke at laget har 11 knallgode spillere når bredden i stallen er såpass liten. Jeg tror laget rykker rett ned. (Kai Kristiansen har liten tro på et av lagene fra Hedmark)

Er du enig med panelets vurderinger? Si din mening om Corner!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke