24. okt
 
– For stor forskjell
Arne Senstad fryder seg over Kamilla Sundmoens prestasjon, men misliker at de andre spillerne ikke nærmer seg det samme nivået.

Publisert: 12.mar.2017 21:09
Oppdatert: 12.mar.2017 21:09

Arne Senstad var godt fornøyd med to sterke bortepoeng, men liker ikke at Kamilla Sundmoen er såpass mye bedre enn de andre Storhamar-jentene.

– Totalt sett spiller vi ikke god nok håndball, og det er altfor stor forskjell på Sundmoen og de andre jentene. Det må vi klare å gjøre noe med, sier Senstad.

Før sesongen var det stilt store forventninger til Betina Riegelhuth, uten at hun har innfridd. Tonje Enkerud har vært stabilt god, det samme har Ellen Marie Folkvord. Resten av laget er for utstabilt.

– Akkurat nå lyver ikke tabellen i det hele tatt. Vi ligger der vi fortjener å være. Kampene varierer veldig i kvalitet, slik kveldens kamp gjør. Om vi skal være seriøs utfordrer til topplassene, må laget ta store steg, mener Senstad.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke