24. okt
 
– Mer fokus på forebyggende

Publisert: 21.des.2017 16:55
Oppdatert: 21.des.2017 16:55

Tirsdag holdt Marlene Mauseth Elveos et foredrag for trenerne i Storhamar Håndball, og daglig leder Bjørn Inge Os er veldig godt fornøyd.

Det var Storhamar Håndball som inviterte medisinstudenten, som til daglig har base i Trondheim.

– Vi har jevnlige trenerforum, og denne gangen passet det veldig godt å få Marlene hit. Hun spilte håndball her, ble skadet, og har hatt fokus på korsbåndskader i studiet sitt. Det var et veldig bra innlegg, sier Bjørn Inge Os.

Som nevnt i reportasjen har Storhamar Håndball vært hardt rammet av korsbåndskader.

– Vi må ha enda mer fokus på basistrening, på skadeforebyggende trening. Vi har kjøpt inn et program, som Bjarte Myrhol har laget, som trenerne følger. Vi vil naturlig nok ha færrest mulige skader, og vil gjøre det vi kan for å forebygge dette. Det er viktig, som Marlene sier, at trenerne selger inn dette til spillerne. Dette er noe vi må ta seriøst.

Bjørn Inge Os forteller at de vil følge opp temaet i senere trenerforum.

– Det er viktig å holde dette varmt. Vi hadde nylig en ny korsbåndskade på en ung spiller. Hvert tilfelle er veldig kjedelig, og det er selvfølgelig verst for spilleren, som er ute i mange i måneder, sier daglig leder i Storhamar Håndball, Bjørn Inge Os.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke