buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
FULLT HUS: Ellen Marie Folkvord og de andre Storhamar-jentene får mye støtte fra tribunen i lørdagens toppkamp mot Vipers. Det er nemlig utsolgt.
FOTO: Kai Kristiansen
 
Alle billettene til Storhamars seriekamp mot Vipers er borte
Arrangementssjef i Storhamar Håndball, Vegard Strøm, gnir seg i henda. Det blir nemlig stinn brakke lørdag.

Publisert: 30.okt.2017 14:10
Oppdatert: 30.okt.2017 15:21

Serieleder Storhamar møter serietoer Vipers på Hamar vest lørdag. Stinn brakke i Boligpartner Arena betyr om lag 1.750 tilskuere. Det er inkludert om lag 100 ståplasser på en ekstratribune bak det ene målet.

– Vi kan ikke ha mer enn 1.750 tilskuere på grunn av brannforskrifter. Men jeg tror det blir veldig bra trøkk, og det er utrolig moro at vi er utsolgt en uke før denne seriekampen. Vi hare aldri hatt utsolgte kamper tidligere, sier Vegard Strøm.

Jevn økning

Tirsdag møtes disse lagene igjen i Boligpartner Arena – til semifinale i cupen. Arrangementssjefen vil gjerne gni seg i henda litt ut i neste uka også.

– Vi håper på to utsolgte kamper i løpet av fire dager. Det hadde vært knall, og jeg tror det er mulig. Det å ha utsolgt hall betyr mye økonomisk også, men jeg har ingen summer på det nå, sier Vegard Strøm.

Han er klar på at sportslig suksess ligger i bånn når det gjelder interesse og viljen til å se håndball live.

– Sportslige resultater er veldig viktig. Vi ser en økning i interessen nå. Det tar ikke av, men det er en jevn økning på opp mot 100 tilskuere på snittet vårt. Håpet er at snittet fortsetter å øke. Jeg har et klart inntrykk av at folk trives i Boligpartner Arena, og vi er på en liten bølge, sier Vegard Strøm.

– Fullt hus er herlig

Ifølge håndballforbundet har Storhamar nå et snitt i serien (fire hjemmekamper) på 1.051. Vipers topper den statistikken med et snitt på 1.503 (fire kamper), mens Byåsen har et tilskuersnitt på 1.360 (tre kamper). Storhamars kvartfinalemotstander Sola snitter på 1.049 tilskuere (tre kamper).

Arne Senstad synes det er moro at lørdagens kamp er utsolgt.

– Fullt hus er herlig. Jeg har håpet på dette en stund. Jeg har vært glad for de 1.000 som har møtt opp til nå, men det er ingen tvil om at det gjør noe med atmosfæren og få full hall. Det kan bli litt mer trøkk, mer liv, sier Storhamar-trener Arne Senstad, og fortsetter:

– Mye folk i hallen er bra motivasjon for spillerne også. Nå handler om å få til dette flere ganger, sier Storhamar-treneren.

Han mener terminlista i håndball er en utfordring når det gjelder tilskuere.

– I hockey vet folk at det kommer en kamp eller to til ganske snart. Vi kan ha lange pauser, sier Arne Senstad.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat