7. des
FORTSETTER: Arne Senstad har signert en ny treårskontrakt som trener i Storhamar. Her sammen med Betina Riegelhuth
FOTO: KAI KRISTIANSEN
 
Arne Senstad gleder seg til å utfordre de beste klubbene
Arne Senstad elsker trøkket og entusiasmen rundt Storhamar Håndball. Nå gleder han seg til tre nye Storhamar-sesonger som trener.

Publisert: 31.mar.2017 13.17
Oppdatert: 31.mar.2017 13.22

Arne Senstad er veldig godt fornøyd med å få fornyet tillit som trener for håndballklubben på Hamar vest.

– Det er prisverdig at de vil ha meg med videre. Akkurat nå er jeg skikkelig gira, og hadde takket ja til en tiårskontrakt hvis det hadde vært aktuelt.

– Hva er det som trigger deg?

– Det åjage sportslig suksess vil alltid trigge meg. Se hva vi kan få ut av laget, av troppen. Nå har vi fått inn tre utrolig spennende spillere, og leter etter flere. Alt dette gjøres med begrensede midler. Vi kan konkurrere om spillere med de største klubbene, og det er veldig moro. I tillegg er selvfølgelig målsettingen at vi skal yppe oss mot de beste klubbene på banen også. Jeg føler at vi ikke er så langt bak. 

Savnet trøkket

Heidi Løke var den første nye som signerte for neste sesong. Mange mener at hun er verdens beste strekspiller. I tillegg har Storhamar signert Anne Kjersti Suvdal (ving) og Alma Hasanic Grizovic (målvakt), som kommer fra Larvik.

Det er mye i og rundt klubben som Arne Senstad er blitt glad i, og som han er imponert over.

– Jeg hadde sju fine år i Storhamar. Så ble det to år i Oslo, som også var bra. Men jeg må innrømme at det var spesielt å komme tilbake til Storhamar igjen. Jeg hadde savnet trøkket og entusiasmen. Det er få som jobber i og rundt klubben, men det er et herlig samhold. Det handler om å hjelpe hverandre for å gjøre alt bedre. 

Livsstil i 30 år

– Det er jo ikke så lenge siden klubben hadde det veldig tøft. Nå har vi fått det på beina, og kan bygge videre. Folk bryr seg om Storhamar Håndball, og det er utrolig moro å se og oppleve som trener. Det er en herlig bonus som henger høyt.

Rælingen søndag

Han er ikke i tvil da HA-sporten spør om håndball er en livsstil.

– Det har vært en livsstil i 30 år. Jeg synes dette er utrolig moro, og det gir meg veldig mye. Det å få resultater trigger selvfølgelig litt ekstra, som det helt sikkert gjør for alle trenere på dette nivået, sier Arne Senstad.

Søndag er det siste seriekamp, mot Rælingen hjemme i Boligpartner Arena. Så starter sluttspillet, som Arne Senstad gleder seg til.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke