buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
GLAD GJENG: Betina Riegelhuth og Tina Engan klemmer (t.v). Malene Aambakk (nr. 4) og Moa Fredriksson jubler også. FOTO: Bendik Havdal Eriksen
 
Aambakk bekymrer seg ikke for neste år
Malene Aambakk (23) scoret seks mål og herjet med Gjerpen onsdag. Hun vil bruke våren på å vise at hun fortjener fornyet tillit.

Publisert: 30.mar.2017 06:34
Oppdatert: 30.mar.2017 06:40

Da Storhamar tapte 24-30 for Tertnes onsdag 22. mars, gikk Storhamar-trener Arne Senstad knallhardt ut mot spillerne som står uten kontrakt til sommeren.

Han savnet desperasjon i spillergruppen - vinnerlyst.

Onsdag vartet Malene Aambakk, som står uten kontrakt før neste sesong, opp med seks scoringer og knallspill.

Hun forteller at trenerteamet gir spillerne trygghet.

- Vi snakker godt med trenerne om det, og vi føler ikke at vi må prestere hver gang. Vi kan ikke gå rundt og tenke på kontraktene. Vi må slappe av og senke skuldrene, sier Aambakk til HA-sporten.

Gjerpen-ekspert

23-åringen banket inn 14 scoringer da Storhamar slo Gjerpen 45-30 11. januar. Og hun vartet opp med seks fulltreffere i den andre kampen.

- Det sitter kanskje mentalt at jeg er god når vi spiller mot dem, for jeg vet at jeg har gjort det bra tidligere. Det gir meg vel en god følelse, det, da.

Aambakk vil bli mer stabil.

- Jeg skal prøve å få med meg det spillet her mot de andre lagene, forteller hun.

Stort talent

- Det er sjukt frustrerende å ikke få ut potensialet sitt. Jeg vet at jeg kan, men jeg må bare begynne på trening: Å bli trygg der, og så prøve å få det med meg i kamp. Det hadde vært digg å ikke svingt så mye, sier hun.

Trener Arne Senstad lot seg imponere over spillet til Aambakk i Henrik Ibsens fødeby.

- Malene har et ubestridt talent, som vi må prøve å hjelpe og jobbe med. Hun har noen kamper der hun er outstanding, sier Senstad, som holder døra for ny kontrakt åpen.

- Malene har ikke kontrakt etter sommeren, men vi må sette oss ned og snakke med henne. For vi har lyst til å være med på å utvikle henne, sier han.

Fornøyd Senstad

Senstad roser lagmoralen etter seieren.

- Da vi spilte mot Tertnes, følte jeg på at vi ikke ville nok. I dag var det noe helt annet, for jeg merket at alle hadde lyst. Vi har snakket om å måtte tåle å ha det vondt. Og det synes jeg vi takler bra i dag. Vi fikk en del scoringer på trynet, men spillerne ga meg respons, og det er jeg glad for, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat