buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
KLAR: Betina Riegelhuth kombinerer jobb som etterforsker og håndballspiller. Det er to jobber hun mener utfyller hverandre perfekt.
 
Etterforsker på jobb – lederrolle på banen
Betina Riegelhuth (30) føler det er naturlig at hun tar mer ansvar for Storhamar den kommende sesongen.

Publisert: 29.aug.2017 19:35
Oppdatert: 29.aug.2017 21:13

Forrige sesong gikk ikke helt som storskytter Betina Riegelhuth hadde sett for seg.

Trener Arne Senstad sendte forventningene til himmels og sa han forventet 150 scoringer fra bakspilleren. Men hun kom aldri opp på det nivået.

Mye av det tror hun skyldes en skade hun hadde inn mot sesongstarten.

– Jeg slet med nakken en lang periode. Jeg hadde en dårligere start på sesongen enn jeg ønsket, og da ble presset enda større, fordi jeg ikke har prestert fra start, sier hun.

Elsker kombinasjonen

30-åringen møter oss i et antrekk som vi ikke er vant til å se henne i. Hun kommer rett fra jobben som etterforsker i politiet.

En jobb hun mener har flere likhetstrekk med det å være håndballspiller på toppnivå.

– Det er mye som er likt, det med fokus, men det kan man si om alle jobber. Men det er mye i det taktiske, etterforsking, og det er sikkert mer, smiler hun.

Hun erkjenner at det kan være en tøft å føle presset på begge arenaer, men hun føler jobben som etterforsker og som håndballspiller utfyller hverandre perfekt.

– Jeg kan ha dårlige dager begge steder, men de passer perfekt sammen. Jeg får skiftet fokus fra det ene til det andre. Selvfølgelig er det tøffe dager på jobb hvor jeg er borti mye vanskelig og stygge saker, hvor man sikkert hadde tenkt mer på det hvis jeg hadde gått hjem i sofaen. Men her må jeg omstille, og fokuset kan bare være på trening når jeg er der.

Riegelhuth tok politiutdanningen samtidig som hun spilte topphåndball, noe som krevde at hun var strukturert.

Føler seg sterkere i år

Og denne sommeren har hun også vært strukturert på treningsfronten, og hun føler hun er mye sterkere rustet foran årets sesong, enn hun var foran forrige.

– Jeg føler jeg har hatt en jevnere prestasjon og fått vært med lenger i gruppa i år, og har en bedre forutsetning nå.

Med Kamilla Sundmoen ute med graviditet, forventer mange at Riegelhuth tar enda større lederansvar i laget. Det er hun klar for å ta.

– Jeg skjønner jeg må det. Jeg har spilt såpass lenge, vært i klubben lenge, og med erfaringen jeg har fra landslag, så tar jeg den.

– Men man merker absolutt at Sundmoen, spillemessig og som person, er borte nå. Så der må alle andre steppe opp, og selvsagt skal jeg bidra med det jeg kan.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat