buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
DEBUT: Heidi Løke skal få prøve seg litt mot tidligere lagvenninner i Larvik i Boligpartner Arena torsdag kveld.FOTO: ANDERS BAKKERUD LARSEN
 
Heidi Løke debuterer
Storhamar-trener Arne Senstad slipper til Heidi Løke i treningskampen mot Larvik torsdag kveld. Hamar

Publisert: 23.aug.2017 20:03
Oppdatert: 23.aug.2017 20:17

Storhamar har krydret markedsføringen av torsdagens kamp mot Larvik med at det blir Heidi Løkes debut for Storhamar, og Senstad bekrefter at hun skal utpå.

– Det er veldig tidlig for Heidi, men hun skal få kjenne litt på det mot Larvik. Om hun spiller seriestarten onsdag mot Sola er litt for tidlig å si noe om ennå. I utgangspunktet er det litt for tidlig. Hun må kjenne litt på kroppen, og se hvordan hun responderer fysisk, sier Storhamar-trener Arne Senstad

Leter etter erstatter

For snaue to uker siden kom nyheten om at Kamilla Sundmoen er gravid, og skal derfor ikke spille denne sesongen. Nå leter Storhamar-treneren etter en klassespiller, som kan gå rett inn på Storhamar-laget.

– Med Kamilla ute blir det litt for tynt bak på banen. Hun er flink til å ta tak i ting når det butter litt. Vi trenger en spiller som kan gå rett inn, og vi leter etter en klassespiller. Men det er ikke så lett. De fleste spillerne er under kontrakt, og de som er gode og ledige er attraktive for flere klubber. Vi har kontaktet agenter, og har sjekket en del sjøl, men det er vanskelig. Vi får se hva som skjer. Vi henter ikke en spiller for enhver pris. Det kan godt skje at vi venter til nyåret med å hente inn en spiller, sier Arne Senstad, som mener de skal løse utfordringen greit internt i troppen nå.

Riegelhuth positiv

Senstad synes Betina Riegelhuth har vært positiv i sesongoppkjøringen.

– Det er blitt veldig mye ansvar på Betina i treningskampene så langt, og hun har tatt steg. Jeg er veldig godt fornøyd med henne, spesielt offensivt. Vi venter litt på at Tonje Enkerud skal vokse seg inn i en slik rolle, sier Arne Senstad.

Martine Hovden har vært uheldig med skader, men er tilbake og skal prøve seg mot Larvik. Gabriella Juhasz gjennomførte sin første hele treningsøkt på en stund tirsdag. Hun spiller ikke torsdag, mens Senstad håper hun blir klar til seriestarten. Anne Kjersti Suvdal pådro seg en strekk i cupkampen sist, og står over mot Larvik. Det er en liten mulighet for at hun rekker Sola-kampen.

Gode målvakter

Mia Svele står over Larvik-kampen etter mye trening og kamper med landslaget i det siste, mens Kristin Høybakken trenger litt mer tid etter korsbåndsskaden.

– Det har svingt litt i prestasjonene så langt. Vi jobber hardt med forsvarsspillet. Jeg er veldig godt fornøyd med målvaktene. Alma (Hasanic Grizovic) har stått fram skikkelig og Inga Presker har hengt seg på, sier Storhamar-treneren.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat