buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
DEBUTERER: Heidi Løke spiller sin første Storhamar-kamp 24. august.

ARKIVFOTO: ANDERS BAKKERUD LARSEN
 
Heidi Løke debuterer mot Larvik
Verdensstjernen spiller sin første kamp for Storhamar mot Larvik 24. august.

Publisert: 31.jul.2017 19:41
Oppdatert: 01.aug.2017 08:29

Det opplyser Storhamar om i en pressemelding.

- Vi er så heldig å ha med banken på laget og de har gjort dette arrangementet mulig. Vi håper mange ønsker å få med seg «Sparebank1-kampen», som blir den siste store testen før seriestart, sier arrangementsansvarlig i Storhamar Håndball Elite, Vegard Strøm.

Heidi Løke, som kom til Storhamar fra Champions League-mesterne Gyør foran denne sesongen, fødte en sønn i slutten av juni. Fram til Sparebank1-kampen skal hun bruke tiden til å komme bedre form både fysisk og håndballmessig.

Storhamar har fremdeles til å gode å slå Larvik, men hadde mesterlaget i knestående forrige sesong. Nå byr muligheten seg på ny, i det som blir en del av oppkjøringen til den nye sesongen.

- Det blir en viktig oppkjøringskamp. Håpet er at vi skal få den første store testen med noenlunde fullt mannskap. Det er helt perfekt med denne kampen en uke før seriestart. Det gir oss en pekepinn på hvor vi står. Jeg håper også at interessen rundt kampen blir stor, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat