buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
STØTTE: Her er Heidi Løke (t.v.) og Nora Mørk under VM.
Foto: NTB scanpix
 
Heidi Løke en av seks landslagsspillere bak støttebrev til Mørk
Heidi Løke er en av seks landslagsspillere i håndball som skriftlig har reagert på håndballforbundets håndtering av varslingen fra Nora Mørk. Det er VG som skriver dette.

Publisert: 17.jan.2018 10:03
Oppdatert: 17.jan.2018 11:49

- Dette får også meg til å tenke over hvorvidt man kan jobbe under en slik ledelse. Andre vil nok tenke tenke det samme, sier Heidi Løke til VG.

Dette handler om at Nora Mørk vurderer å slutte på landslaget. Bakgrunnen er at landslagsstjernen mener at forbundet har forsøkt å dysse ned opplysninger om at hennes private bilder skal ha sirkulert blant noen spillere på herrelandslaget, som nå spiller EM i Kroatia.

- Vi ga uttrykk for at det er veldig synd at Nora vurderer å trekke seg fra landslaget. Vi skrev også at forbundet bør komme med en beklagelse, og at de tar saken og ser alvoret i den, sier Løke til VG.

Svaret fra håndballpresidenten

Geir Geir Lio, som er håndballpresident, skrev dette i en mail til VG:

- Det ble gjennomført samtaler med herrelandslagets ledelse så fort det lot seg gjøre. Det ble også gjennomført et møte med herrelandslaget ved første anledning 27. desember. Dette ble gjort idet laget startet sine forberedelser til i EM i Koratia i 2018. I dette møtet tok spillerne avstand fra det som har skjedd og uttrykte sin støtte til Nora Mørk.

Liker ikke tidspunktet

Bjarte Myrhol ga Nora Mørk klar beskjed om at han ikke liker tidspunktet for bildedelingssaken som ble en mediesak tirsdag. Det meldte NTB onsdag morgen.

– Vi våknet opp på morgenen tirsdag til en veldig trist personalsak med Nora. Vi syntes det var kjedelig. En samlet tropp syntes det var utrolig trist at det kom ut på det tidspunktet det gjør og også måten, sier Myrhol på spørsmål fra NTB.

– Det første jeg gjør er å ringe Nora. Jeg forklarte mitt synspunkt. Vi er uenige om tidspunktet dette kommer ut på. Det skjer på en kampdag der det er vinn eller forsvinn for oss. Å få dette opp i fanget er vanskelig, legger landslagskapteinen til.

Norge er klar for hovedrunden etter 39-28-seier over Østerrike tirsdag.

Vrient

– Det har vært vanskelig for meg personlig og laget å konsentrere oss 100 prosent om kamp, sier Myrhol.

– Det er egentlig noe jeg er veldig motstander av, å kommunisere gjennom mediene. Jeg er vokst opp med og liker kommunikasjon face to face eller direkte. Jeg har sagt det jeg ønsker å si til Nora, også ved andre anledninger.

Dette sier Myrhol til NTB om utviklingen i saken:

– I Golden League (i oktober) er det spillere hos oss som kontakter Nora og sier at telefonen din sikkert er hacket. Dette gjør de for å støtte Nora. Så gikk det en lang periode og deretter blusset det opp rett før jul. Da ble jeg ordentlig informert. Da tok jeg kontakt med Nora og ønsket å høre hennes versjon.

Myrhol legger til følgende om at herrelandslagsspillere skal ha hatt befatning med Mørks private bilder:

– I alle saker er det forskjellige alvorlighetsgrader. Min helt klare oppfatning var at den alvorlighetsgraden som er innad i gruppen vår, den er veldig lav.

Langt nede

Myrhol understreker samtidig at han støtter Mørk.

– Det var veldig viktig for meg å fortelle at hele laget var på hennes parti og støttet henne, sa han og forsøkte i samtalen å oppklare hva som hadde skjedd.

– Hun var sikkert langt nede og er kanskje langt nede nå. Det var viktig å fortelle at vi ikke sendte bilder hit og dit og lo i garderoben. Jeg var ikke til stede i Golden League, og jeg hører jo også oldtiden til når det gjelder sosiale medier og bilder og alt det der, sier han.

– Men hvis man får et bilde inn på telefonen og sitter i garderoben og det er første gang det skjer, så er det naturlig at det blir en snakkis, tilføyer kapteinen.

– Tonen mellom Nora og meg var god (tirsdag), men jeg var også direkte. Jeg var veldig ærlig på at dette var feil tidspunkt, midt i et mesterskap. Min oppfattelse av saken er at Nora er vel så sur på håndballforbundets håndtering av dette som på oss, avslutter Myrhol.

- Har ikke kunnet kontrollere timingen

Håndballprofilen Nora Mørk hevder hun ikke hadde planlagt at saken om herrespillernes bildedeling skulle komme rett før en avgjørende EM-kamp.

Mørk svarer onsdag på utspillet i en epost sendt til NTB. Hun sier det er «sårt» at Bjarte Myrhol har sirkulert sine tanker om timing, fordi han for henne og familien er en ekte helt.

– Jeg ber pent om forståelse for at jeg ikke har kunnet kontrollere timingen og er fanget av menn fra idrettens ledelse som ikke har bidratt, skriver hun blant annet i eposten, der hun først og fremst kritiserer idrettens ledelse.

– Det er menn fra idretten som ikke ønsker å offentlig fremføre en beklagelse til meg og derav tvinger meg ut i lyset, sier hun videre om at hun valgte å gå til mediene med sin historie.

    

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat