13. des
I GANG: Heidi Løke var god og scoret ett mål i første omgang for Storhamar.
FOTO: FREDRIK OLASTUEN
 
Løke scoret tre da Storhamar slo Larvik
Storhamar tok skalpen på Larvik i generalprøven før seriestart.

Publisert: 24.aug.2017 18.01
Oppdatert: 24.aug.2017 20.19

(Storhamar - Larvik 26-25)

De første fem minuttene rakk Storhamar å brenne fem store sjanser. Larvik var derimot effektive da de fikk muligheten og ledet 2-0.

Sju og et halvt minutt tok det før hjemmelaget scoret sitt første mål, ved Tonje Enkerud.

Etter en time-out kviknet Storhamar-jentene til og scoret et par kjappe mål og ledet med 4-3. På dette tidspunktet hadde Heidi Løke kommet inn og vist sine kvaliteter på streken.

Løke scoret sitt første mål i den gule og blå drakten etter 17 minutter og 50 sekunder da hun scoret 6-4-målet til Storhamar etter en god periode av hjemmelaget.

Storhamar hadde god flyt i spillet sitt midtveis inn i den første omgangen og klarte å opparbeide seg en ledelse på fire mål, med sterk påvirkning av nevnte Løke. 

Med ti minutter igjen giret Larvik opp og gjorde livet surt for Storhamar-jentene. Linn-Kristin Riegelhuth scoret seks mål den første omgangen og spilte en nøkkelrolle i bortelagets opphenting.

Storhamar kom tilbake helt på tampen og ledet 12-11 etter én omgang.

Larvik startet friskt i andreomgang og brukte fem minutter på å snu kampen, mens Storhamar ennå ikke hadde våknet skikkelig.

Etter sigende fikk Storhamar-trener Arne Senstad dratt i gang Storhamar-maskineriet. Etter 40 minutter ledet Storhamar fremdeles med ett mål i en jevnspilt åpning på andre omgang.

Etter 46 minutter var vertene tilbake i en tremåls-ledelse og sto frem på en god måte ute på parketten.

Løke skulle vise seg å ikke være ferdigscoret for kvelden, da hun scoret både én og to ganger til før det gjenstod fem minutter.

Storhamar klarte å holde unna helt inn og vant til slutt kampen 26-25.

- Det er selvsagt en god følelse å slå Larvik. Likevel er det mye jeg ikke er fornøyd med i denne kampen. Jeg er glad det er igjen én uke til seriestart, for vi har mye å jobbe med, sier Arne Senstad etter kampen.

Saken oppdateres!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke