buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
TRIST SORTI: Linn-Marie Birkeland hadde håpet å fortsette i Storhamar. Slik gikk det ikke.Foto: Fredrik Olastuen
 
Klubben beklager det som ble sagt
Det ble en tårevåt og følelsesmessig tung avskjed med Storhamar for Linn-Marie Birkeland (27).

Publisert: 10.mai.2017 17:49
Oppdatert: 10.mai.2017 18:55

I slutten av mars fikk Linn-Marie Birkeland beskjed om at hun ikke var i Storhamars planer for neste sesong, men det toppet seg for kantspilleren da hun ble takket av med blomster i klubbens siste hjemmekamp hvor speaker poengterte at klubben takket spillerne som valgte å avslutte forholdet til klubben.

HA-sporten observerte at tårene spratt da hun tok imot blomstene. Og det var ikke først og fremst fordi hun var ferdig i Storhamar, men fordi det framsto som at det var noe hun selv ønsket.

– Det skjedde etter en hjemmekamp nylig, og talen var slik: «Vi vil få takke noen av spillerne som har valgt å ikke spille for Storhamar neste sesong». Jeg har ikke valgt det. Da var det tungt å gå fram foran publikum for å ta imot blomster, uttaler Birkeland til Halden Arbeiderblad.

Hun kommenterte også situasjonen da hun først fikk beskjeden om at hun ikke var ønsket videre i klubben som svært overraskende.

– Veldig. Jeg fikk helt sjokk, dette var helt uventet. Hele livet mitt raste litt sammen der og da, sier hun.

– En glipp

Storhamars styreleder Øystein Holtet hadde fått med seg Birkelands frustrasjon da HA-sporten tok kontakt med ham onsdag ettermiddag, og han tar på vegne av klubben selvkritikk for det som ble sagt da hun ble overrakt blomstene.

– Det var en glipp. Det var en unøyaktighet av speaker å dra alle over en kam. Det var ikke ment som et stikk til henne, sier Holtet til HA-sporten.

Han legger også til at han forstår skuffelsen til 27-åringen.

– At hun er skuffet, det skjønner vi, men det er slik realiteten er, sier Øystein Holtet.

Ville fortsette i Storhamar

Linn-Marie Birkeland har vært i Storhamar i åtte sesonger. Hun har vært med på alle opp- og nedturer de siste årene. Denne sesongen har hun slitt med en ryggskade, men hun var innstilt på å kjempe seg tilbake og spille for Storhamar igjen til høsten når laget har ambisjoner om å kjempe om medaljer igjen.

– Jeg hadde sett for meg å bli frisk i ryggen og fortsette i Storhamar, sier hun til HA-sporten

Det har vært noen tunge uker nå for den rutinerte spilleren som også har jobbet som lærer ved siden av håndballen i Storhamar.

– Man er skuffet når man vet hvordan ting er blitt gjort, men man må akseptere at man ikke er med i planene. Toppidretten er brutal sånn, sier Birkeland til HA-sporten.

Sportslige vurdering

Storhamar-trener Arne Senstad bekrefter til HA-sporten at han har gjort de sportslige vurderingene som ligger bak avgjørelsen om ikke å beholde Birkeland.

– Som regel er det spillerne som forlater oss, men noen ganger må vi velge ut ifra sport og økonomi. Jeg forstår at det ikke er noe moro så lenge hun vil fortsette i Storhamar. Jeg har selv vært i en slik situasjon med Storhamar tidligere, så det forstår jeg.

– I denne situasjonen hadde vi allerede signert to venstrekanter. I tillegg har vi unge Marthine Svendsberget på vei opp og fram som vi ønsker å ha med videre. Da var det ikke plass til Limma. Jeg beklager hvis måten det er blitt sagt på har gjort det verre for henne, men dette er den sportslige vurderingen som ligger bak, sier Arne Senstad til HA-sporten.

Linn-Marie Birkeland vet ikke om vi har sett det siste av henne på håndballbanen ennå, men hun er innstilt på å forsøke å bli helt kvitt ryggskaden.

– Jeg føler jeg er på gang igjen, men jeg vet ikke hundre prosent ennå om jeg kommer tilbake for fullt, sier Linn-Marie Birkeland.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat