23. okt
Redningsaksjon: Larvik Håndballklubb. FOTO: NTB scanpix
 
Larvik innstiller på videre drift
Styret i Larvik Håndballklubb vil gjøre et forsøk på å sikre videre drift tross de økonomiske problemene i klubben. Det ble klart etter onsdagens styremøte. Årsmøtet i klubben avholdes torsdag.

Publisert: 14.mar.2019 12:10
Oppdatert: 14.mar.2019 12:09

Sent onsdag kveld kom styret i Larvik Håndballklubb med innstilling om å fortsette videre drift. Alternativet var å begjære oppbud.

Les også: Slik vil en Larvik-konkurs påvirke Storhamar

– Innstillingen til årsmøtet er fortsatt videre drift, men det er noen forutsetninger for det, sier styreleder Cathrine Svendsen til Østlands-Posten.

Hva slags forutsetninger det er snakk om vil først bli klart etter årsmøtet torsdag kveld. 

Det var for drøyt to uker siden Larvik Håndballklubb vedtok full betalingsstopp grunnet store økonomiske problemer. Alle spillere og ansatte ble da fristilt.

Onsdag skrev klubben følgende i en pressemelding:

"Styret i Larvik Håndballklubb opplever at mobiliseringen blant klubbens støttespillere ser ut til å gi gode resultater. Det arbeides intenst med å sikre videre drift. Styret har god tro på klubbens videre eksistens."

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke