buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
FERDIG: Stine Lidén har bestemt seg for å gi seg som håndballkeeper. Sisteskansen har spilt ni sesonger for Storhamar, og bestemte seg for at hun ønsker å drive med andre ting, etter at hun fikk kontraktsforslag fra Storhamar med lavere økonomi enn hun har hatt.FOTO: Kai Kristiansen
 
Kontraktsforslaget for dårlig - Lidén legger opp
Storhamar sisteskanse bestemte seg for å gi seg som håndballspiller, etter kontraktsforslaget hun fikk fra klubben.

Publisert: 30.mai.2017 11:39
Oppdatert: 30.mai.2017 12:19

Stine Lidén var tiltenkt rollen som reservekeeper i Storhamar kommende sesong, bak Alma Hasanic.

Slik blir det ikke. Liden, som fyller 29 år onsdag, har mistet motivasjonen til å gå på en ny sesong med topphåndball.

– Det startet egentlig med kontraktsforslaget jeg fikk, som jeg ikke kunne godta på grunn av det økonomiske. Da måtte jeg se for meg et normalt liv, hvordan det kunne være, sier Lidén.

Startet med det økonomiske

Hun kjente raskt at det fristet mer å leve et normalt liv, uten toppidrett, enn å gå på en ny sesong med dårligere betingelser i kontrakten.

Keeperen fikk kontraktsforslaget før sluttspillet startet i vår, og hadde tatt beslutningen om å gi seg før det braket løs.

– Det var det økonomiske det startet med. Jeg hadde ikke tenkt tanken å gi meg hvis det kontraktstilbudet ikke hadde kommet. Men nå har det ingenting med det å gjøre. Nå kunne de kommet med det samme som jeg hadde, sier Lidén, som forteller at det nå er motivasjonen som er hovedgrunnen til at hun gir seg.

Hun forteller at det føles riktig å gi seg nå, og at hun har fått en indre ro etter at det har sunket inn at hun gir seg.

Ønsket med videre

Trener Arne Senstad synes det er synd at Lidén gir seg. Han hadde håpet å ha henne som reservekeeper kommende sesong. Han bekrefter at klubben ga keeperen et kontraktstilbud som inneholdt svakere økonomi enn hun tidligere har hatt.

– Jeg hadde håpet hun skulle bli med videre, men når hun ikke føler hun er motivert, så er det helt sikkert en riktig avgjørelse, sier Senstad, som nå må ut på jakt etter en ny reservekeeper. Fra før har Maria Jektvik Aarstad også gitt seg, og klubben står nå igjen med kun Alma Hasanic og Hanne Rudjord.

Senstad har imidlertid snakket med Lidén om at hun skal bidra gjennom sommeren.

– Hun har snakket på at hun vil være med litt fortsatt, men som en ressurs inn på målvaktbiten. Hun skal være litt ringevikar, forteller Senstad, som ikke har all verdens til ressurser å hente ny keeper for.

Lidén selv håper hun kan være involvert i en eller annen rolle rundt laget, og er klar for å være ringevikar i sommer.

Senstad jakter ikke bare ny 2. og 3. keeper. Han ønsker også en keivhendt kantspiller, etter at Lise Binger ga seg.

– Det er ikke økonomi til å hente det. Vi har fått tak i de vi har, og det har kanskje gått på bekostning av noen andre, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat