buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
SPRETTEN: Heidi Løke ga nesten alt under mandagens trening. Her er hun i aksjon under sin første trening i Storhamar-trøya. Hilde Egset, Moa Fredriksson og Betina Riegelhuth følger med på en av strekspillerens avslutninger.FOTO: Anders Bakkerud Larsen
 
Løke overrasket alle på første trening
Heidi Løke (34) skulle egentlig ta det rolig på den første treningen med sine nye lagvenninner. Slik gikk det ikke.

Publisert: 24.jul.2017 21:56
Oppdatert: 25.jul.2017 07:24

Det er cirka tre uker siden Løke ble mamma for andre gang. Tirsdag var hun tilbake på håndballbanen. Men det gikk ikke helt etter avtalen hun hadde gjort med Arne Senstad før økta.

– Vi hadde en avtale om at det er viktig å holde igjen, bare være med på litt pasninger og sånn. Men så fort hun kom inn på linja der så glemte hun alt vi hadde snakket om. Det blir nok viktig å holde henne igjen litt, at hun ikke tar det for raskt. Hun må bygge seg opp, forteller Senstad.

Skulle ta det roligere

Løke selv hadde heller ikke spesielt stor tro på at hun kom til å ta så stor del i duellene som hun gjorde under mandagens økt.

– Jeg tenkte jeg skulle ta det roligere, men det kjentes veldig bra ut. Vi får se hvordan kroppen er tirsdag. Jeg kommer nok til å kjenne at jeg har spilt håndball igjen, for å si det sånn, ler hun.

Forrige gang hun spilte håndball var tilbake i november, noe hun merket godt.

Likevel er hun fornøyd med framgangen hun har hatt fysisk siden fødselen.

– Jeg føler jeg har kommet lenger enn jeg trodde jeg skulle. Jeg skal ikke rett ut i masse dueller ennå, men jeg fikk kjent på det i dag. Jeg sa ifra i starten at de ikke skulle ta meg så hardt i duellene, men jeg kjente at det gikk bare bedre og bedre, og da kunne de få ta i litt mer, forteller hun.

Må bremse Løke

Og akkurat det, at hun både tok imot og ga litt juling mandag, overrasket ikke Senstad. Han tror selv at hans viktigste oppgave opp mot Løke i tiden framover, blir å holde henne tilbake på treninger.

– Hun er dårlig til å bremse selv, så vi får passe på litt. Så lenge hun holder seg hel og ikke drar på seg noen småskader, så er det greit. Det er ikke noe mål for meg at hun er klar til seriestarten 30. august, det ville vært mot alt det som er normalt, mener Senstad.

Han mener det skal være nærmest umulig for Løke å bli hundre prosent klar til seriestarten.

– Det er mulig hun kan komme innpå, men hun må ha mer tid før hun er klar. Det er greit at hun er et unikum, men det handler om at vi ikke stresser det. Jeg kommer til å bruke henne så fort jeg kan, men det skal være trygt.

Løke selv har seriestarten som et mål, men er klar over hva hun må jobbe med i ukene framover.

– Jeg merker at jeg er for tung, at jeg må ned noen kilo. Det går ikke like fort i retningsforandringer. Det blir mye fysisk og løping i tiden framover, smiler hun.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat