buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
IMPONERT: Ellen Marie Folkvord har imponert så langt denne sesongen, og får ros av strekkollega Heidi Løke.FOTO: TRULS HOVELSTUEN BLYSTAD
 
Løke mener Folkvord kan få landslagsplass
Litt i skyggen av Heidi Løke (34) har Ellen Marie Folkvord (27) banket inn 25 mål, og gitt mye juling i forsvar. VM-aktuelle Løke er imponert.

Publisert: 18.okt.2017 06:58
Oppdatert: 18.okt.2017 07:01

Heidi Løke, ofte beskrevet som verdens beste strekspiller, synes det er utrolig moro å følge utviklingen til Storhamar-kollega Folkvord.

– Hun er ei herlig jente, en fighter, som alltid gir 100 prosent. Hun har tatt mange steg denne sesongen, og fortsetter hun utviklingen kan hun kjempe om en landslagsplass etter hvert. Hun er flink til å komme i rom, har gode avslutninger, og er utrolig sterk, sier Løke, og fortsetter:

– Ellen er veldig godt trent, og det må du være som strekspiller. Vi får mye juling, og blir passet på hele tiden, sier Heidi Løke, som står med 13 scoringer, og som gleder seg til onsdagens toppkamp mot Tertnes på hjemmebane.

Var veldig spent

Ellen Marie Folkvord er veldig godt fornøyd med sesongen så langt, og forteller at hun har lært mye av Heidi Løke.

– Jeg må innrømme at jeg var veldig spent før sesongen, spent på spilletid. Jeg bestemte meg for å ta utfordringen, og tenkte at jeg er utrolig heldig som får trene med verdens beste strekspiller hver dag. Fokuset mitt er å prestere så bra som mulig når jeg får muligheten, sier Ellen Marie Folkvord, og fortsetter:

– Heidi er utrolig flink til å lære bort, og hun setter standarden på treningene. Jentene får høre det hvis ting ikke stemmer. Samtidig er hun veldig positiv, og er ekstremt opptatt av utvikling. Hun er et forbilde for meg.

Suksess med to på streken

Mot Byåsen hadde Storhamar stor suksess i spillet med sju mot seks utespillere – med både Folkvord og Løke på banen samtidig.

– Det er utrolig spennende å spille med to strekspillere. Motstanderen er veldig opptatt av å passe på Heidi, og det gir mer rom for meg. Det er helt perfekt for meg og ikke minst for laget, sier Ellen Marie Folkvord, som spilte mye i oppkjøringen.

– Jeg kom godt inn i det, og har en veldig bra kjemi med Betina Riegelhuth, sier 27-åringen, og legger til:

– Jeg har alltid vært glad i å trene, og er glad i å bli sliten når jeg trener. Det er ingen tvil om at alt blir lettere når du er godt trent. I tillegg har vi en teknisk økt i uka, som har hjulpet mye. Med Alma inn som keeper handler det om å være skikkelig skjerpet i avslutningene på treningene også, sier Ellen Marie Folkvord, som har truffet med veldig mye så langt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat