7. des
 
Riegelhuth fornøyd med treningsopplegget
Betina Riegelhuth (31) føler økt konkurranse om plassene og mer individuelt treningsprogram har gjort henne bedre rustet.

Publisert: 02.aug.2018 11.46
Oppdatert: 02.aug.2018 11.46

Under treningsoppholdet i Viborg har Betina Riegelhuth vist gode takter, og føler selv hun er i form.

– Jeg føler jeg er i god form. Det er fint å ta med seg. Om jeg er bedre eller dårligere enn i fjor er vanskelig å si. Jeg har trent godt i sommer og fått god respons ute på banen, også, sier hun.

Hun er fornøyd med at hun har fått jobbet med områder hun har hatt forbedringspotensial i.

– Man føler man tar steg på det man trenger å jobbe med. Men det er ikke veldig komfortabelt, for du får mye mer av det du trenger mest, sier hun.

Denne sesongen konkurrerer hun om venstre bakspillerplassen med Simona Szarkova og Guro Nestaker. Den knivingen tror hun skjerper alle.

– Jeg føler at nivået hever seg når det er mange flere i en gruppe. Det merker man, at du aldri kan slappe av, selv om du ikke har gjort det, forteller hun.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke