13. des
 
Se klappingen som sjokkerer håndballjentene
Du vil ikke tro hvor mange ganger håndballjentene klapper når de varmer opp.

Publisert: 29.nov.2017 16.28
Oppdatert: 29.nov.2017 16.33

HA-sporten har latt seg fascinere av all klappingen til Storhamars håndballjenter i forbindelse med kampene de spiller - og særlig under oppvarmingen tar det helt av.

LES OGSÅ: Preget av sofalivet

Før kampen i Boligpartner Arena mot Vipers 4. november tok vi med kamera for å dokumentere klappeaktiviteten. Etter 20 minutters oppvarming var resultatet mildt sagt oppsiktsvekkende.

Storhamar-spillerne selv ble faktisk sjokkerte over all klappingen da vi viste dem resultatet etter at vi ba dem tippe selv på hvor mange klapp de faktisk leverer før kampen begynner.

- Tja, hva skal man tippe? Omkring 70-80 kanskje. Vi er muligens helt oppe i hundre klapp, svarer Kamilla Sundmoen, som også er daglig leder i klubben.

- Jeg tipper 83 klapp. Nei, vent. Det er kanskje alt for mye, svarer forsvarsbautaen Moa Fredriksson.

HA-sporten kan avsløre at verken Moa eller Kamilla er i nærheten av svaret.

Hvor mange klapp tror du det blir? Sjekk videoen selv og følg med under håndball-VM får å se om den elleville klappingen fortsetter der.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke