9. des
IKKE FORNØYD: Arne Senstad.
FOTO: Bendik Havdal Eriksen
 
Løke om Senstads sinneutbrudd: - Fullt fortjent
Arne Senstad innrømmer at han ble forbannet i pausen. Og spillerne responderte slik han håpet.

Publisert: 12.nov.2017 17.45
Oppdatert: 12.nov.2017 20.31

Gjerpen - Storhamar 24-27

Storhamar leverte en meget svak førsteomgang, der Gjerpen var fullt på høyde med Hamar-laget.

Da fikk Arne Senstad nok.

- Vi var nok litt preget av kampene mot Vipers. Jeg tror alle kjente litt på det, og det så vi også i spillet vårt, sier Senstad, som ikke likte det han så før hvilen.

- Bakspillerne går rundt i åttetall, vi gjør ikke det vi skal - og vi skyter keeperen deres utrolig god. Jeg måtte dra til skikkelig i pausen, for det var fryktelig, sier han.

En av dem som ikke har noen problemer med å få kritikk, er VM-uttatte Heidi Løke.

- Det var fullt fortjent at vi fikk den i pausen. Førsteomgangen var ikke bra. Det er synd at Arne må gjøre det, for vi bør være bedre enn at vi trenger å få den, sier Løke, som skaffet flere straffer og var meget god etter hvilen.

turbo-start

Oppgjøret mellom Gjerpen og Storhamar startet i et forrykende tempo, og da kampen kun var 63 sekunder gammel, ledet Storhamar 2-1.

Men Gjerpen tok sakte, men sikkert over, og Melanie Bak hamret inn scoringer. Etter ti minutter var stillingen 5-4 til vertene.

Da tok Storhamar-trener Arne Senstad time-out, og i løpet av kort tid var maktbalansen snudd. Kamilla Sundmoen ledet angrepet med stø hånd, mens målvakt Alma Hasanic Grizovic stengte kassen.

De siste ti minuttene av omgangen scoret lagene nær sagt annenhver gang, slik at tavlen viste 13-14 til pause. Mia Svele, som fikk en sjelden sjanse fra start, var god og sto med fire scoringer. 

kantscoringer

Da omgangen kom i gang, var vertene mer skjerpet enn Storhamar. De scoret fire mål fra kanten, og da valgte Arne Senstad å bytte målvakt - til liten nyte. Inga Presker slapp inn de to første skuddene hun fikk på seg, slik at Skiens-laget ledet 19-18 etter 40 minutter.

Men igjen var det en time-out som skulle få Storhamar-spillerne i gang: Senstad var rolig da han snakket med spillerne, men ordene gjorde trolig inntrykk, for den neste ti-minuttersperioden endte 4-7.

Storhamar var best også de siste ti minuttene, og dermed blir det to poeng med hjem til Hamar. 

Storhamars lag: Alma Hasanic Grizovic, Inga Presker (målvakter), Kamilla Sundmoen, Malene Aambakk, Heidi Løke, Elise Skinnehaugen, Ellen Marie Folkvord, Hilde Egset, Anne Kjersti Suvdal, Tonje Enkerud, Mia Svele, Moa Fredriksson, Betina Riegelhuth, Aleksandra Zimny.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke