16. des
GÅR VIDERE: Eirik Haugdal (t.h.) skal lede Fredrikstad.
FOTO: Anders Bakkerud Larsen
 
Senstad-assistent ny Fredrikstad-trener: - Ufattelig spennende
Eirik Haugdal (33) forlater Storhamar til fordel for Fredrikstad etter sesongen.

Publisert: 11.feb.2019 12.41
Oppdatert: 11.feb.2019 13.56

Eirik Haugdal ble mandag morgen presentert som ny trener for Fredrikstad.

33-åringen tar over laget etter denne sesongen, og han har signert en toårskontrakt. 

- Dette er ufattelig spennende. Det å få jobbe muligheten til å bli hovedtrener i Norge, blant 12 jobber på toppnivå, er helt utrolig, sier Haugdal til HA-sporten. 

Han mener selv at muligheten kommer på et perfekt tidspunkt. 

- Jeg har store ambisjoner, har lyst til å utvikle meg videre. Det er kjedelig å forlate Storhamar og byen, for jeg har det veldig fint her. Men dette er en mulighet jeg må ta, sier Haugdal.

- Det var tøft å si det til jentene, for jeg er blitt veldig glad i spillegruppen, men de har støttet meg og sagt at de forstår at jeg tar den muligheten her. Det setter jeg stor pris på, sier han.

- Da vi ikke lykkes med å få Christer Karlsson til å fortsette startet, vi jobben med å finne hans arvtager. Vi har hatt god dialog med spillerne for å få deres oppfatning av hva slags type de ønsker. De ønsker en utadvendt trener, en relasjonsbygger som er faglig dyktig. Alt dette mener vi at vi har fått på plass, sier styremedlem Øistein Pettersen til f-b.no (krever innlogging).

- Vi i FBK har funnet en ung og ambisiøs trener som vil opp og frem. Vi mener vi har funnet en bra kandidat, sier styremedlem Bjørn Hansen til samme avis.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke