buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
LYST PÅ FINALE: Arne Senstad har veldig lyst til å spille finale. Nå venter Vipers i semifinalen.FOTO: Anders Bakkerud Larsen
 
Senstad er offensiv foran semifinalen
Arne Senstad må trolig klare seg uten nøkkelspillerne Kamilla Sundmoen og Tonje Enkerud mot Vipers, men Storhamar-treneren er offensiv, og har lyst på en billett til Champions League.

Publisert: 24.apr.2017 20:29
Oppdatert: 24.apr.2017 20:49

Mandag ble semifinaleoppsettet klart. Larvik valgte Byåsen og dermed ble det Vipers-Storhamar. Den første kampen spilles i Boligpartner Arena søndag.

– Det ante meg at Larvik ikke ville velge oss. De har hatt trøbbel i Hamar tidligere, og har også skadetrøbbel. Men Vipers er gode, så det blir tøft, sier Senstad, som naturlig nok ikke liker skadeutfordringene i eget lag.

Uten nøkkelspillere

Tonje Enkerud spilte ikke returkampen mot Glassverket søndag. Hun sliter med smerter i låret, og sliter med å løpe ordentlig på beinet. Kamilla Sundmoen tråkket over på slutten av førsteomgangen i Drammen søndag.

– Jeg er ganske sikker på at vi må spille uten både Enkerud og Sundmoen søndag. Det er synd, fordi de har vært best og jevnest denne sesongen. Men vi kjører på, og har lyst på finale. Hvis Larvik går til finalen ligger det en Champions League-billett i potten. Det er utrolig spennende, og vi skal gjøre alt vi kan, sier Senstad.

Mot Glassverket sto Stine Lidén veldig bra i Storhamar-målet.

– Søndag var det andre utespillere som lyktes, og det var moro å se. Men vi er uansett avhengig av godt målvaktspill videre. Lidén var den store forskjellen mot Glassverket søndag. Forsvaret var også bra, og så var vi godt forberedt.

Framstår mer voksent

Det er et litt annet Storhamar-lag spillemessig nå.

– Vi spiller mer tålmodig nå, det er mer bearbeiding. I tillegg har vi jobbet veldig mye med forsvarsspillet. Vi har funnet noe som fungerer, sier Senstad, og fortsetter:

– Vi er veldig godt forberedt til sluttspillet. Det gjelder både fysisk og taktisk. Vi framstår mer voksent som lag nå. Spillerne har respondert veldig bra.

Mot Glassverket søndag sto Malene Aambakk skikkelig fram, og scoret åtte mål.

– Aambakk var veldig god i 1. omgang. Hun og Betina Riegelhuth er fantastiske skyttere når vi klarer å spille dem opp riktig, sier Senstad, som håper på mange tilskuere og skikkelig trøkk i hallen søndag.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat