20. mai
STERK TRO: Arne Senstad, her avbildet mot Tertnes, mener laget hans på sitt beste vil kunne tukte Vipers lørdag.FOTO: FREDRIK OLASTUEN
 
Senstad lot seg ikke imponere av Vipers i Champions League
Onsdag så han et lite skjerpet Vipers-lag tape i Champions League. Arne Senstad håper på like mye slurv av sørlendingene lørdag.

Publisert: 01.nov.2017 21:21
Oppdatert: 01.nov.2017 21:23

Bietigheim – Vipers 25 -24

Storhamar-treneren har speidet og sett så mye Vipers de siste ukene at han «blir kvalm» av deres rosa drakter.

– Det skal ikke stå på forberedelsene, sier Senstad.

Skal utnytte feil

Mot tyske Bietigheim ble han overrasket over hvor mye feil Kristiansand-laget gjorde.

– I hjemlig serie har de vært spesielt gode på kontra og i ankomstfasen. Mot Bietigheim synes jeg de gjorde mange feil. Det må de gjerne fortsette med lørdag, sier Storhamar-treneren.

Han presiserer at han ikke regner med noe annet enn at Vipers stiller topp skjerpet lørdag. Senstad mener Storhamar møter et lag som nærmest er blottet for svakheter.

– Vipers har landslagsspillere i alle ledd og dobbel dekning i alle posisjoner. De er tippet til å ta alle titler i år. Det er utgangspunktet.

Samtidig er treneren sikker på at laget hans er i stand til å tukte Vipers.

– Jeg har stor tro på at vi er i stand til å slå Vipers, men da kan vi ikke tillate oss å slurve i returfasen som vi har gjort i noen kamper. Storhamar på sitt beste er ikke nødvendigvis dårligere enn Vipers på sitt beste, sier han.

Usikker på programmet

Vipers reiser tilbake fra bortekampen i Tyskland torsdag og tar buss til Hamar fredag for å ha hele kampdagen lørdag til å lade opp.

– Klart at det blir en belastning for dem. Samtidig kommer de rett fra en kamp med topp internasjonal matching. Slik jeg ser det kan deres Champions League-reise nå i midtuka slå ut i flere retninger, sier Senstad.

Denne sesongen har Storhamar vist evnen til å bikke jevne kamper i deres favør og snu underlege til seier.

– Det gir selvsagt en trygghet. Samtidig vet jeg at man gjennom en hel sesong ikke kan regne med å vinne alle tette kamper.

Storhamar har vunnet alle sine kamper så langt denne sesongen og leder serien med to poengs forsprang på Vipers før lagene møtes i utsolgte Boligpartner Arena.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.