buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
STERK TRO: Arne Senstad, her avbildet mot Tertnes, mener laget hans på sitt beste vil kunne tukte Vipers lørdag.FOTO: FREDRIK OLASTUEN
 
Senstad lot seg ikke imponere av Vipers i Champions League
Onsdag så han et lite skjerpet Vipers-lag tape i Champions League. Arne Senstad håper på like mye slurv av sørlendingene lørdag.

Publisert: 01.nov.2017 21:21
Oppdatert: 01.nov.2017 21:23

Bietigheim – Vipers 25 -24

Storhamar-treneren har speidet og sett så mye Vipers de siste ukene at han «blir kvalm» av deres rosa drakter.

– Det skal ikke stå på forberedelsene, sier Senstad.

Skal utnytte feil

Mot tyske Bietigheim ble han overrasket over hvor mye feil Kristiansand-laget gjorde.

– I hjemlig serie har de vært spesielt gode på kontra og i ankomstfasen. Mot Bietigheim synes jeg de gjorde mange feil. Det må de gjerne fortsette med lørdag, sier Storhamar-treneren.

Han presiserer at han ikke regner med noe annet enn at Vipers stiller topp skjerpet lørdag. Senstad mener Storhamar møter et lag som nærmest er blottet for svakheter.

– Vipers har landslagsspillere i alle ledd og dobbel dekning i alle posisjoner. De er tippet til å ta alle titler i år. Det er utgangspunktet.

Samtidig er treneren sikker på at laget hans er i stand til å tukte Vipers.

– Jeg har stor tro på at vi er i stand til å slå Vipers, men da kan vi ikke tillate oss å slurve i returfasen som vi har gjort i noen kamper. Storhamar på sitt beste er ikke nødvendigvis dårligere enn Vipers på sitt beste, sier han.

Usikker på programmet

Vipers reiser tilbake fra bortekampen i Tyskland torsdag og tar buss til Hamar fredag for å ha hele kampdagen lørdag til å lade opp.

– Klart at det blir en belastning for dem. Samtidig kommer de rett fra en kamp med topp internasjonal matching. Slik jeg ser det kan deres Champions League-reise nå i midtuka slå ut i flere retninger, sier Senstad.

Denne sesongen har Storhamar vist evnen til å bikke jevne kamper i deres favør og snu underlege til seier.

– Det gir selvsagt en trygghet. Samtidig vet jeg at man gjennom en hel sesong ikke kan regne med å vinne alle tette kamper.

Storhamar har vunnet alle sine kamper så langt denne sesongen og leder serien med to poengs forsprang på Vipers før lagene møtes i utsolgte Boligpartner Arena.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat