buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
SPILLERJAKT: Arne Senstad jobber for å få inn en bakspiller og en ving som skal forsterke laget neste sesong.
FOTO: ANDERS BAKKERUD LARSEN
 
Senstad på jakt etter bakspiller og ving
Arne Senstad er veldig godt fornøyd med de tre nysigneringene. Nå vil han forsterke Storhamar-stallen ytterligere foran neste sesong.

Publisert: 29.mar.2017 06:26
Oppdatert: 29.mar.2017 07:08

Heidi Løke (strekspiller), Anne Kjersti Suvdal (ving) og Alma Hasanic Grizovic (målvakt) har signert for Storhamar, og det jobbes altså med å hente flere nye spillere.

– De tre vi allerede har hentet er klare forsterkninger, og blir spydspisser i laget neste sesong. Videre jakter vi på en bakspiller. Det kan bli to bakspillere, litt avhengig av den totale kabalen. Lise Binger skal ikke spille her neste sesong, så vi ser etter en venstrehendt ving også, sier Storhamar-trener Arne Senstad.

Kan skje noe ganske raskt

– Hvordan er markedet?

– Det er mange spillere som har skiftet klubb i Norge og Danmark den siste tiden, så markedet begrenser seg litt, men det finnes spillere. Vi leter først og fremst i Norge, men det kan fort bli en utlending, og det kan skje noe ganske raskt, sier Arne Senstad, som ikke vil ut med noen navn ennå.

– Det handler om å finne de riktige typene, og jeg tenker at de nye spillerne skal være klare forsterkninger. Jeg er utrolig godt fornøyd med de tre vi allerede har hentet. Heidi Løke er en klassespiller, det vet alle. Anne Kjersti Suvdal har levert på dette nivået i flere sesonger, og var fantastisk da jeg trente henne i Oppsal. Alma er en helt annen målvaktstype enn de vi har i dag, hun er en klassekeeper med internasjonal erfaring, sier Senstad.

Storhamar-treneren fungerer i praksis også som sportssjef, for han står for spillerjakten sjøl.

– Det blir noen timer ja, men dette er veldig spennende. Jeg diskuterer jo med flere, som med Øystein Holtet når det gjelder det formelle.

Gjerpen neste

Onsdag reiser Storhamar-gjengen til Skien for å møte Gjerpen, og Senstad håper på en bedre opplevelse enn mot Stabæk søndag. Da havnet Storhamar bak tidlig, og kom seg aldri i vater igjen.

– Slike kamper skaper selvfølgelig usikkerhet. Vi har trent mye i det siste for å være godt rustet til sluttspillet, men det forklarer ikke alt. Vi må prestere når det gjør litt vondt også. Jeg håper det flyter litt bedre mot Gjerpen, og at vi kan spille på oss litt sjøltillit, sier Arne Senstad.

Stine Lidén er fortsatt ute med skade. Arne Senstad håper målvakten blir klar igjen til sluttspillet starter.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat