10. des
 
- Drittlei av at noen faller igjennom
Storhamar slet mot Fredrikstad i første omgang. Trener Arne Senstad var frustrert etter kampen.

Publisert: 12.apr.2018 18.24
Oppdatert: 12.apr.2018 21.48

Storhamar - Fredrikstad 28 - 20

Storhamar slet den første halvtimen mot fredrikstad, og lå under til pause. En god målvakt i Inga Presker reddet laget den første halvtimen.

- Det er sjelden jeg blir skuffet over jentene. Som regel gjør de sitt beste, men nå har vi jobbet så innmari inn mot denne kampen med spesifikke ting. Da kan ikke så mange dette ned samtidig. Jeg må bytte, bytte og bytte for og prøve å finne ut noe som funket. Det er slitsomt, sier en oppgitt og lettet trener etter kampen.

I andre omgang blir det imidlertid bedre. Seieren gjør at Storhamar har all mulighet til å knipe sølvmedaljen i serien foran Larvik når de to lagene møtes til dyst neste uke.

- Skal vi klare det er det mange som må opp flere hakk. Jeg er drittlei av at noen av spillerne skal falle igjennom med en gang det er litt viktigere kamper. Når vi er med på dette må vi jobbe med det mentale og være klare til kamp, sier treneren.

Oppdateringene fra kampen:

Det tok over fem minuttene før noen av lagene fikk hull på byllen i BoligPartner Arena torsdag. Storhamars Ellen Marie Folkvord satte inn kampens første scoring.

13 minutter ut i kampen er det imidlertid gjestene fra plankebyen som leder, 5 - 3 etter en svak start av Storhamar.

Etter en svak start av hjemmelaget, hvor de har ligget under store deler utlignet de til 7 - 7 seks minutter før hvilen.

Storhamar løftet seg et lite hakk mot slutten av omgangen, og lagene fulgte hverandre fram til det siste minuttet, da gjestene kom på to kontringer. Dermed ligger Storhamar under 10 - 12 til pause.

Løfter seg

Storhamar har løftet seg etter hvilen. Når andre omgang er halvspilt leder de gule og blå 19 - 16.

Storhamar har fortsatt den gode stimen, og med ti minutter igjen av kampen leder de 22 - 16.

Storhamars målvakt har storspilt hele kampen, og fortsetter med de mot slutten av kampen også. 27 - 19 er stillingen til Storhamar med ett minutt igjen av kampen.

Det blir seier til Storhamar. Sluttresultat: 28 - 20.

Storhamars lag: Inga Presker, Lea Løkke-Øwre, (målvakter) – Kamilla Sundmoen 1 (2), Gabriella Juhasz 2, Malene Aambakk 1, Heidi Løke 7, Elise Skinnehaugen, Ellen Marie Folkvord 5, Tonje Enkerud 1, Mia Solberg Svele (1), Moa Fredriksson, Betina Riegelhuth 6, Martine Hovden 2.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke