buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
E-CUP: Arne Senstad og Storhamar går inn i andre kvalifiseringsrunde i europacupen i håndball hvor de møter Byåsen.
FOTO: MARTHE STENBERG
 
Norsk møte i EHF-cupen for Storhamar
Storhamars håndballjenter møter Byåsen i andre kvalifiseringsrunde i EHF-cupen.

Publisert: 17.jul.2018 11:54
Oppdatert: 17.jul.2018 14:55

Storhamar var rangert som nummer 18 av de 54 lagene som var klare for spill i EHF-cupen. Det gjorde at de slapp å spille første kvalifiseringsrunde. I andre kvalifiseringsrunde, som spilles 14. oktober og 21. oktober, møter de da Byåsen til dobbeltkamp.

Storhamars navn kom først opp fra bollen da det nest siste oppgjøret skulle klargjøres. Da dukket Byåsen opp som motstander.

Tre strake mot Byåsen

- Vi blir godt kjent med Byåsen nå. Det blir tre helger på rad mot dem nå. Vi fikk hjemmekamp først, så kommer de til oss i returkampen. Og så møter vi faktisk dem i seriekampen borte helga etter det igjen, påpeker Storhamar-trener Arne Senstad til HA-sporten.

Han innrømmer også at han kanskje hadde ønsket seg en litt mer spennende motstander når de først skulle ut i Europa igjen.

- Det er ikke noen drømmetrekning. For det første er det et bra håndballag og så er det litt kjedelig å møte et annet norsk lag. Det positive er vel at reisekostnadene blir litt rimeligere. Men når det dro seg til mot slutten der kunne det like gjerne blitt Zalau fra Romania som vant EHF-cupen sist. Nå får vi heller sørge for at vi kommer ut i Europa med å slå Byåsen, konstaterer Senstad.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat