16. des
 
Sulten på mer landslagsspill

Publisert: 11.jul.2017 20.09
Oppdatert: 11.jul.2017 20.09

Heidi Løke (34) har vunnet det som er mulig å vinne med kvinnelandslaget i håndball. Likevel er hun sulten på å utrette enda mer med flagget på brystet.

Hun har OL-gull, to VM-gull og tre EM-gull med landslaget. Løke har også spilt 174 landskamper og scoret småpene 650 mål med flagget på brystet.

I desember arrangeres håndball-VM i Tyskland, men Løke er ikke sikker på om hun er med der. Først og fremst forteller hun at hun må fortjene plassen.

– Det hadde vært gøy, det. Men jeg tror jeg må se an. Jeg vil være tilbake der jeg var. Jeg må vise at jeg er god nok, og at jeg er tilbake i form, forteller hun.

34-åringen forteller at hun er veldig motivert for å kjempe seg tilbake i landslagsvarmen.

– Selvfølgelig, men jeg har ikke tenkt så langt fram. Det er Storhamar som har vært det store fokuset og målet for å jobbe meg tilbake i form. Så tar jeg det andre som det kommer. Men det er noe jeg vil, men så er det alt som skal gå opp, med to barn, mann og alt mulig, sier hun.

Men per i dag er det ikke landslaget som er hovedfokuset for strekspilleren.

– Først og fremst nå så er det Storhamar-spill som er viktigst, å jobbe meg tilbake i form der.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke