buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Larvik-revansje: Kamilla Sundmoen, som her er avbildet under 25-26-tapet for Larvik i september 2016, håper å kunne klå de regjerende seriemesterne i sluttspillet. FOTO: kAI kRISTIANSEN Original bildetekst:
 
Sundmoen går for spill i Europa
Dersom Storhamar skal få spille i Europa neste sesong, må de vinne sluttspillet. Kamilla Sundmoen (31) tror det er mulig.

Publisert: 19.apr.2017 06:01
Oppdatert: 20.apr.2017 07:34

Kamilla Sundmoen gleder seg stort til onsdagens første kvartfinalekamp mot Glassverket.

31-åringen har store forhåpninger før alvoret starter i Boligpartner Arena.

– Jeg begynner å bli skikkelig klar, og jeg føler også at laget er det samme. Det ligger en viktig premie i potten, sier Sundmoen, før hun legger til.

– Premien er Europa-spill, og kanskje Champions League-spill. Og det er vi klare for å kjempe om – selv om vi vet det blir tøft. Alt må klaffe, sier hun.

gode treninger

31-åringen forteller at laget har forberedt seg godt i løpet av påsken.

– Vi hadde trening til og med onsdag i påsken, før vi tok noen dager fri, der vi kjørte noen dager med egentrening. Vi hadde noen knalltøffe treninger i starten, for å være best mulig forberedt til det som kommer, sier Sundmoen, som forteller om god stemning blant spillerne.

– Gruppa virker veldig samlet, og vi er klare for å ta fram det siste, sier hun.

herjet i serien

Sundmoen endte på 2. plass på scoringslisten denne sesongen, kun slått av Solas Tonje Nøstvold.

Og Hamar-jenta synes sesongen har vært positiv.

– Jeg er fornøyd for min egen del, men jeg skulle gjerne sett at vi slo flere av topplagene. Men samtidig er vi tilbake i den øverste ligaen, og da er det bra å nå målet vårt om 5. plass, forteller Sundmoen.

Roser lagvenninnene

Allerede i februar begynte Storhamar å styrke stallen for neste sesong. Da ble Heidi Løke (Györ) og Anne Kjersti Suvdal (Oppsal) hentet inn for neste sesong, før Alma Hasanic Grizovic (Larvik) og Aleksandra Zimny (Pogon Baltica Szczecin) kom inn i løpet av mars og april.

Sundmoen mener gruppen taklet den prosessen på en god måte.

– Jeg synes spillerne taklet det bra. Noen ganger må du begynne å styrke deg tidlig før en sesong, men jeg synes likevel alle spillerne har respondert bra på de grepene som er blitt gjort, sier hun.

Da Storhamar havnet utenfor topp 4-plassering, gikk de på flere strake tap.

Men så vant laget de to siste kampene, og det var viktig for inngangen til sluttspillet.

– Det var viktig for selvtilliten vår. Vi vet at det blir tøft, men nå er vi klare, sier hun.

Onsdagens kamp starter klokken 18.30 i Boligpartner Arena. Søndag møtes lagene i Drammen, og det er målforskjell som avgjør hvilket lag som går videre. Dersom Storhamar og Glassverket har scoret like mange mål etter to kamper, går det laget som har scoret flest bortemål videre.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat