buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
GRAVID: Kamilla Sundmoen forteller at hun venter barn og ikke skal spille den kommende sesongen. Her er hun under treningsleiren i Viborg for litt over en uke siden.
 
Kamilla Sundmoen er gravid
Storhamars playmaker, Kamilla Sundmoen (32), er gravid og mister den kommende sesongen.

Publisert: 13.aug.2017 20:46
Oppdatert: 14.aug.2017 08:32

«Frøken Storhamar» Kamilla Sundmoen er sju uker på vei, og dersom svangerskapet går som det skal, spiller hun ikke håndball kommende sesong.

Tøft valg

Grunnen til at Sundmoen ønsker å dele nyheten såpass tidlig, er fordi hun ønsker at laget skal ha sjansen til å bygge seg opp uten at hun er med, samt at Senstad rekker å se om det er mulig å hente inn en forsterkning før sesongen starter om et par uker.

– Jeg blir ingen viktig brikke framover, så da var det greit å si fra til trenerne og jentene allerede nå, sier Sundmoen.

Hun erkjenner at det er en litt vanskelig situasjon.

– Det er vanskelig å være toppidrettsutøver og samtidig ha et familieliv ved siden av. Samtidig er det vanskelig å ikke skulle være med jentene, sier Sundmoen, som forteller at graviditet aldri passer perfekt når man er toppidrettsutøver.

– Men noen ganger må man få det til å passe inn. Da ble det den vurderingen denne gangen, smiler Sundmoen.

Hun forteller at hun har merket at flere er litt skuffet.

– Det er det vanskeligste jeg gjør. Jeg skal ikke være med klubben i mitt hjerte som spiller, men jeg får jobbet rundt laget videre som daglig leder. Men jeg har hjertet mitt andre steder, også. Det måtte jeg prioritere nå, sier Sundmoen, som i utgangspunktet er inne i sitt siste år av kontrakten med Storhamar, er usikker på om hun kommer tilbake som spiller.

Jakter erstatter

– Jeg må ta den vurderingen til våren, både med familie, om vi får det til praktisk, og om kroppen min klarer det og motivasjonen er der. Men det frister veldig. Kunne jeg fått en sesong til med de spillerne som er der nå, europacup og jeg føler meg god nok, så hadde det gjort karrieren min komplett.

Senstad er utelukkende glad på Sundmoens vegne, selv om han erkjenner at det vil by på litt utfordringer.

– Sånn kommer alltid på et dårlig tidspunkt for en trener og et lag, hvis man skal se sånn på det. Men jeg er bare glad på hennes vegne.

Han forteller at klubben nå har kontaktet agenter for å se om det finnes tilgjengelige spillere som kan fylle Sundmoens plass, men han forteller at det ikke er prekært å få inn en erstatter.

– Jeg er sikker på at vi klarer å løse det med de spillerne vi har i klubben, sier Senstad, som drømmer om en Marta Tomac-type som erstatter for Sundmoen.

– Men de fleste gode spillerne er under kontrakt med andre lag, sier Senstad.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat