buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Skadet: Kamilla Sundmoen tråkket over mot Glassverket, og er uaktuell søndag.FOTO: KAI KRISTIANSEN
 
Sundmoen ute i tre uker
Søndag spiller Storhamar første semifinale mot Vipers. Der er både Kamilla Sundmoen og Tonje Enkerud uaktuelle.

Publisert: 25.apr.2017 17:41
Oppdatert: 25.apr.2017 18:25

Sundmoen fikk en overtråkk i andre kvartfinale mot Glassverket, og må vente seg litt tid på sidelinjen.

– Det ser dårlig ut med kamp søndag, og det spørs om sesongen er over. Det er ikke brudd, men det er ikke vanlig overtråkk heller. Jeg har vondt på innsiden, men jeg fikk overtråkket på utsiden. Jeg fikk meg et skikkelig støt da ankelen gikk tilbake. Nå avlaster jeg med krykker. Jeg skal til ortoped onsdag for sjekk også.

Hun tror det kommer til å ta litt tid for å komme tilbake.

– Jeg tror det tar litt tid. Legen anslo rundt tre til fire uker. Nå må jeg bare backe opp de andre, og gjøre mitt beste for at de skal prestere.

– Surt med skade nå

Hun synes det er litt surt å gå glipp av de siste avgjørende kampene denne sesongen, og en mulig plass i Europa.

– Ja, selvfølgelig er det surt. Det er jo semifinale, og noen av de morsomste kampene i sesongen. Det hadde vært fantastisk å få spille der. Men samtidig så er det på slutten av sesongen, og det er ikke så mange kamper igjen. Dette er første året jeg har spilt nesten alle kampene. Jeg har holdt meg bra. Jeg skal være klar når forberedelsene til en ny sesong starter, det er jeg ikke bekymra for, forteller daglig leder og nøkkelspiller Sundmoen.

Tonje Enkerud var også utilgjengelig mot Glassverket søndag.

– Jeg trener ikke håndball om dagen, men var på Olympiatoppen tirsdag, og fikk svar på at det er en irritasjon i muskelen som sitter helt i hamstringfestet. Jeg skal gjennomføre forskjellige øvelser, og så må jeg bare være tålmodig.

Hun tror ikke hun spiller søndag.

– Det er vanskelig å si hvor lang tid det vil ta, men ut ifra de testene jeg tok tirsdag, er det liten sjanse for at jeg spiller søndag.

Knalltøff kamp

Kamilla Sundmoen tror det blir tøffe kamper mot Vipers.

– Det blir knalltøffe kamper. Vipers er hakket bedre enn Glassverket, så vi må opp mot vårt aller beste. Det er muligheter, men det blir tøft.

Hun er sikker på at Arne Senstad legger alt til rette for at jentene skal prestere.

Vi har ikke lagt taktikken ennå, men Arne er veldig flink taktisk, så han kommer til å legge en god plan. Vi må jobbe godt på trening, og terpe på detaljer, for Vipers har litt andre spilletyper. Men detaljer er morsomt, avslutter Sundmoen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat