buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
OFFENSIV: Heidi Løke scoret fem mål på fem forsøk mot Stabæk. Nå kjører hun på for å komme med i VM-troppen.
 
Tror Løke rekker VM
Storhamar-trener Arne Senstad mener Heidi Løke (34) vil være en het VM-kandidat hvis utviklingen fortsetter. Landslagssjef Thorir Hergeirsson er enig.

Publisert: 26.sep.2017 15:10
Oppdatert: 26.sep.2017 15:22

Søndag ble Heidi Løke toppscorer med fem mål på fem skudd da Storhamar slo Stabæk 28–20 hjemme i Boligpartner Arena. Løke markedsførte kraft, og presise avslutninger med både høyre- og venstrearmen.

Det var Løkes første seriekamp på ti måneder, og det skjedde under tre måneder etter fødselen.

Arne Senstad ble imponert.

– Hun viste klasse allerede, og det var utrolig moro å se. Hvis hun får trent bra framover vil hun være aktuell for en VM-tropp. Heidi har igjen litt på det fysiske, men hun er i rute etter planen som er lagt, sier Storhamar-trener Arne Senstad.

Heidi Løke er klar på at hun mangler litt på det fysiske, men 34-åringen føler at det er framgang på det meste. Etter søndagens kamp sa hun følgende:

– Det er realistisk

– Jeg har et mål om å være med til VM. Er jeg god nok, så skal jeg melde meg på i kampen. Jeg føler sjøl at det er realistisk. Jeg har fått trent bra, og får jeg trent enda litt mer fysisk framover, kan det gå, sier 34-åringen.

7. november er en viktig dato. Da tas troppen til Møbelringen cup ut. Høyst sannsynlig er det denne troppen som skal spille VM i Tyskland. Mesterskapet starter 1. desember.

Thorir Hergeirsson liker utviklingen til Storhamars strekspiller.

– Heidi vet godt hva som kreves, og hun har sagt selv at hun ikke er der ennå. Men hun er godt på veg. Hvis hun er i form og har støtten fra familien, da har hun gode sjanser til å slå seg inn i en VM-tropp. Det er ikke mange som slår Heidi Løke når hun er i form, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson til TV 2.

Kvinnelandslaget er i Stjørdal nå, og skal spille EM-kvalikkamp mot Ukraina onsdag.

Jobbet med det defensive

Som nevnt liker Arne Senstad utviklingen til Heidi Løke, og det var mer som havnet på plusskontoen til treneren søndag.

– Anne Kjersti Suvdal var tilbake etter skade, og det er mye som ser bra ut nå. De første 19 minuttene i hver omgang vant vi henholdsvis 11–3 og 12–5. Det er veldig solid. Vi har jobbet mye med det defensive, og mot Stabæk satt det bra. Vi kjørte en offensiv 6-0-variant, hvor vi tok tidlig høyde på noen av skytterne. Vi får se hvordan det fungerer mot lag med en bedre linjespiller, men det som skjedde søndag var positivt, sier Storhamar-trener Arne Senstad.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat