20. aug
 
Har en gyllen mulighet
Ranheim og Bodø/Glimt spilte uavgjort tidligere i dag, og HamKam har dermed en gyllen mulighet til å komme à poeng med dem begge i kampen om kvalikplass.

Publisert: 21.okt.2012 17:17
Oppdatert: -

Tidligere i dag møttes Ranheim og Bodø/Glimt - to av HamKams argeste utfordrere i kampen om kvalikplass. Etter 1-1 måtte begge lagene ta til takke med ett poeng. Med kveldens kamp mot Bryne på Briskeby til gode følger HamKam tre poeng bak både Ranheim og Bodø/Glimt, som bekler de to plassene over kvalikstreken.

Med seier mot Bryne puster HamKam de to lagene ordentlig i nakken - à poeng, men med svakere målforskjell.

HamKam fikk en kalddusj i ruskeværet i Vestfold sist helg, da Sandefjord ble for sterke og vant 2-0. I dag trenger de grønne og hvite tre poeng, mot et Bryne-lag som ønsker å sikre spill i Adeccoligaen også neste sesong.

Emil Dahle, som har vært viktig i HamKams offensiv på hjemmebane i høst, dro på seg en strekkskade som setter ham ut av dagens lagoppstilling. Sildnes trer inn i hans posisjon, og lagoppstillingen ser dermed slik ut (4-3-3): 

Ivar Rønningen - Truls Jevne Hagen, Edmir Asani, Oddbjørn Lie, John Anders Rise - Ørjan Berg Hansen, Vegar Bjerke, Emil Sildnes - Christer Jensen, Tore Andreas Gundersen, Thomas Lehne Olsen.

Vi følger HamKams poengjakt og kamp om kvalikplass direkte fra 18.00

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke