24. apr
SJEKKET: Aleksander Melgalvis var fredag til sjekk på AHUS etter uregelmessig høy puls.
FOTO: Anders Bakkerud Larsen
 
Melgalvis har hatt uregelmessig høy puls
Aleksander Melgalvis måtte forlate banen i forrige serierunde grunnet høyere puls enn makspuls.

Publisert: 19.mai.2017 16:28
Oppdatert: 19.mai.2017 16:45

Fredag var Lillestrøm-spilleren til sjekk på AHUS, etter at han i forrige serierunde måtte forlate banen grunnet unormalt høy puls. 

Brumunddal-gutten fikk som nevnt høy puls, og slet med å puste, samtidig som han fikk kramper i begge beina. Dette er imidlertid ikke første gangen Lillestrøm-spilleren har vært utsatt for dette.

Har skjedd før

Også for snart to sesonger siden, under en seriekamp for Strømmen mot Brann, skjedde det samme.

Melgalvis forteller at selv om det er ubehagelig, så skremmer det ham ikke.

Jeg blir ikke skremt når det skjer. Det er ikke behagelig, og det hemmer meg til å gjøre jobben, sier Melgalvis.

Grunnen til at krampene i beina kommer, skal være at det tetter seg i lungene, og at blodet ikke får nok oksygentilførsel.

Under testene fredag, klarte ikke legene å påvise at det feiler Melgalvis noe alvorlig. Under testene ble det heller ikke framprovosert de samme problemene som han opplevelse under forrige serierunde mot Sarpsborg 08.

- Dersom det skjer igjen, eller at det skjer mer regelmessig, så kan det være aktuelt å ha på en måler under kampene som kan hjelpe å se om det er noe mer alvorlig, forteller Melgalvis. 

Lillestrøm-spilleren forteller at han har en makspuls på 193, men at han underveis i kampen mot Sarpsborg 08 hadde over 200 i puls.

Tilbake i startelleveren

Plagene gikk over etter kort tid, og han har ikke hatt noen symptomer i etterkant. Dermed er den blide brumunddølen med Lillestrøm-troppen som fredag setter kurs mot Trondheim for seriekamp mot Rosenborg.

Kampen er trøndernes jubileumskamp, hvor de feirer 100 år.

Og etter flere kamper hvor Melgalvis har startet på benken, kan det nå se ut til at han nå får sjansen fra start igjen, i en annen posisjon enn på høyreback, hvor han har spilt etter overgangen til LSK.

- Det ser ut til at jeg skal starte mot Rosenborg som ving, og det er artig. Det er muligheter til å være med mer offensivt, komme til sjanser, forteller Melgalvis, som har stor tro på muligheter til å få poeng på Lerkendal.

- Det blir tøft, men en artig opplevelse, og det er jubileet til Rosenborg. Det blir stinn brakke og bra ramme rundt kampen. Det ligger bra til rette for oss å stjele poeng, gliser han.

Det er en viktig kamp for Lillestrøm, som ligger nest sist i Eliteserien etter ni serierunder. Arne Erlandsens lag har kun syv poeng så langt, og får en tøff oppgave mot serieleder Rosenborg lørdag.

Melgalvis forteller at det naturligvis hadde smakt godt med poengfangst i Trondheim.

Det hadde vært artig. da blir det en artig tur hjem igjen, sier en lattermild Melgalvis.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.