20. aug
SCORET TO: Jonatan Helmersen (innfelt).
 
Helmersen puttet to da Dala vant i Nederland
17-åringen Jonatan Helmersen ble tomålsscorer da Brumunddal Fotball slo det nederlandske tredjedivisjonslaget Woonwagenkamp Emmen 6-3.

Publisert: 26.mar.2013 09:53
Oppdatert: -

Laget har siden lørdag vært på treningsleir i treskolandet, hvor de vant matchen i Emmen en time fra Amsterdam mandag kveld.

- Best hele kampen

Trener Erik Wettermark oppsummerer kampen slik på klubbens hjemmesider:

- Vi var best i hele kampen, selv om det sto 1-1 ved pause. Vi skulle vel hatt to straffer i første omgang og dommeren hadde en lite heldig dag, for å si det mildt. Uansett, så ble det en artig kamp totalt sett - med mye godt og variert angrepsspill. Vi leverte en sterk og god kollektiv defensiv jobb, og viste stor spilleglede.

Mange målscorere

Unge Jonatan Helmersen nettet to ganger for Dala, og fikk selskap av Gaute Granmo, Jonas Kojedal Bye, Jakob Ekre og Fredrik Haave Andersen i målprotokollen.

Dala benyttet seg ifølge Wettermark av 20 spillere, og laget gjorde åtte bytter ved pause.

Kjemper for NM-plass

Tirsdag har Wettermark og Co. et par treningsøkter foran seg, før de setter kursen hjemover for å møte Flisa i returkamp i andre kvalifiseringsrunde til NM 2. påskedag.

Det første oppgjøret vant Dala 1-0 hjemme dagen før avreise til Nederland.

- Vi leder, men det blir en tøff kamp å kvalifisere seg for første runde i NM. Oppladningen i Nederland bærer dog bud om at formen er intakt, skriver Wettermark videre.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke