buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Herlig turnoppvisning
Hamar ILs turnere var igjen i Boligpartner Arena med sitt juleshow. Rundt 400 turnere i alderen to til 90 år viste fram hva dem er gode på. Et meget populært juleshow med flere hundre tilskuere.

Publisert: 10.des.2017 14:36
Oppdatert: 10.des.2017 16:56

Hele 800 turnere har vært innom HILs treninger i løpet av sesongen. Mange av dem møtte opp til denne turnfesten. Vi fikk se alt fra de aller ferskeste og de som har turnet i flere sesonger.

Turn har blitt mye mer enn bare det mange forbinder turn med. Her er det turn (utvidet tilbud for jenter og gutter til IG-utøvere), apparatturn (aspirant - og konkrranseparti), tropp (aspirant, rekrutt og junior), tricking (kids, ungdom), cheerleading (pee wee, junior), seniortropp og dametropp. Med andre ord noe for alle.

For de aller minste (to til fem år) er det gymlek, som er basert på lekbetont trening.

Med så mange utøvere, trenger klubben også mange trenere, og det har Hamar IL. Hele 32 trenere har kontroll på alle de som turner.

I helgens show fikk alle vist fram det de har trent på gjennom hele sesongen og det sier ikke rent lite. Vi fikk se utrolig mye god turn. 

Det var morsomt å se de aller minste ute på mattene. Mange var nesten like spent om bestemor og bestefar fulgte med på tribunen. Etter mange rop opp på den nesten fullsatte tribunen ble det øyekontakt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat