16. jul
 
Hockeystjerner for en dag
To av Storhamars U11-lag følte seg som hockeystjerner en liten stund. Håkons Hall med plass til 10.000 tilskuere, var arenaen for en dag.

Publisert: 18.nov.2017 14:50
Oppdatert: 18.nov.2017 15:21

Hele 11 lag fra Storhamar tok turen til Lillehammer lørdag. Fem lag fra U9, tre lag fra U11, to lag fra U12 og A-laget til slutt.

Med andre ord ikke bare en kamp mellom Lillehammer og Storhamar i det som kalles Hockey Classic.

Vi fulgte to av lagene i U11 og vi fikk se veldig mange talenter. 

Stor glede

Henrik Thorsen var en av spillerne på Storhamar hvit som storkoste seg ute på isen.

- Jeg har spilt hockey i tre år. Kampene mot Lillehammer er alltid morsomme å spill, sier han før han haster videre til et TV-intervju.

Det var nok mange av spillerne som var spente i forkant av kampene. Kampene gikk direkte på TV. Mange måtte ta turen mellom boksene til intervju. Det var nok svære greier for mange av spillerne.

Dette som er hockey

På Storhamar blå måtte også Noah Alme Bjerke-Narud stå foran kamera. Midt i intervjuet kom hockey-ekspert Ole Eskild Dalhstrøm også inn i bilde. Dahlstrøm som har spilt for begge klubbene var i strålende humør.

- Alltid spennende å møte Lillehammer. Det blir litt mer alvor mot dem. Jeg er nok litt nervøs, men vi skal slå dem, sier Noah Alme Bjerke-Narud.

Dahlstrøm likte seg godt med begge lags spillere.

- Det er dette som er hockey. Greit at det er A-lagene som virkelig teller, men det er dette som er gleden ved hockey. Jeg kan garantere deg at spillerne har sett fram til disse kampen. Den ene min er egentlig vanskelig å få opp om morgenen. I dag våknet han klokka fem. Det sier det aller meste, sier Dahlstrøm.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke