24. aug
JUBEL: Eirik SKadsdammen (t.v.) har akkurat doblet Storhamars ledelse med et flott raid. Her kommer Martin Gran inn for å feire med ham.
FOTO: FREDRIK OLASTUEN
 
Fullroser lojale Skadsdammen
Eirik Skadsdammen scoret på et vakkert raid, taklet og jobbet hardt. Nå får han skryt av trener Sjur Robert Nilsen.

Publisert: 10.okt.2016 07:52
Oppdatert: 10.okt.2016 10:34

– Eirik har spilt senter, venstreving og høyreving i løpet av min tid i klubben, og jeg synes han løser alle rollene på en utrolig god måte. Han er tryggheten i laget, han er en potet, og han gir alle rekkene han spiller i mye. Skads har startet sesongen veldig bra, sier han.

Fikk fri

Skadsdammen var glad etter kampen, og han avslører hvorfor det gikk så bra som det gikk for ham.

– Det pleier å løsne når jeg får fri til å drive med elgjakt. Nå skal jeg be om mer fri, for da blir det mål, sier han med et stort smil.

Gårsdagens 2-0-scoring var kampens høydepunkt.

– Først holdt jeg på å gå bom i egen sone, men så fikk jeg pucken av Patrik (Bäärnhielm), og jeg så at jeg var mot to MS-spillere. Jeg tenkte å utfordre dem, men han ene bare forsvant. Da var det bare å prøve mot ham, og det gikk bra. Så skjøt jeg – og det ble mål.

Han jublet skikkelig etter sesongens første fulltreffer (bildet).

- Det er alltid deilig å score mål, sier han.

mer defensiv

Skadsdammen, som under Aleksander Smirnovs ledelse ofte spilte med Joakim Jensen og Christian Larrivée, har spilt mest i tredje- og fjerderekka denne høsten.

– Dersom du spiller i tredje- og fjerderekka, er ikke målet å score så mange framover, men heller tette igjen bakover. Nå i det siste har vi fått inn noen flere framover, og det er moro, sier Storhamars nummer åtte, som satt med en ispose på låret.

– Jeg fikk et kakk av en motspiller da jeg satte den siste scoringen. Han traff meg mellom leggskinnet og buksa, forteller han.

fornøyd med kampen

Skadsdammen og Storhamar gjorde en god bortekamp mot et MS-lag i god form.

– Da vi kom hit, så vi at isflaten var blitt mye mindre enn hva den var tidligere. Derfor måtte vi spille på en litt annen måte. Vi chippet pucken ned og jobbet etter. Førsteperioden brukte vi på å komme ordentlig inn i matchen, og i andre var vi skikkelig gode. Da spilte vi akkurat slik som vi snakket om før kampen. MS kommer ut hardt i tredje, men vi kommer oss unna. Vi har gått på mange blemmer her, sier han.

Lars Løkken Østli gledet seg over kameratens perlescoring.

– Jeg så ham da han gikk forbi boksen, og så satt plutselig pucken i krysset. Det var et fint raid, og det er moro for Eirik at det løsner, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke