20. aug
JUBLET: Martin Rønnild hadde all grunn til å juble etter å ha satt inn sitt andre mål mot Stavanger Oilers lørdag. Foto: Anders Bakkerud larsen
 
– Dette er en skikkelig lagseier
Martin Rønnild ble tomålsscorer mot Stavanger Oilers, og han hyller lagmoralen de viste etter en tung periode.

Publisert: 30.okt.2016 17:10
Oppdatert: 30.okt.2016 17:32

Fredrikstad-gutten tidvis herjet med Stavanger Oilers under 5-1-seieren i DnB Arena.

Etter kampen hyller han lagmoralen i gruppa.

Les også: HAs hockeybørs etter kampen

– Dette var godt. Dette er en skikkelig lagseier. Vi jobber hardt for hverandre, og utrolig bra jobba av hele gruppa, sier Martin Rønnild, mens over hundre Storhamar-supportere fremdeles står igjen i hallen og synger navnet til tomålsscoreren.

Stor guts

På spørsmål om hva denne seieren sier om moralen i gruppa, svarer Rønnild:

– Det bare beviser at det er stor guts i gruppa, og at vi er sterke mentalt. Vi vet hvor gode vi egentlig er, og så får vi ut alt i dag. Det er deilig, smiler han.

Planen mot Oilers var å gjøre det enkelt i egen sone, og å være tålmodige og vente på at sjansene ville komme, forteller han.

Det funket aldeles utmerket.

Nå går spillerne inn i en uke uten kamper, en periode som kommer veldig beleilig, skal vi tro Rønnild.

– Jeg tror den perioden kommer på et godt tidspunkt. Vi tar med den seieren her inn i treningsperioden, som kommer veldig beleilig. Nå skal vi trene hardere framover, sier Rønnild, som også hyller Storhamar-fansen.

– Det er morsomt at det er så mange som støtter opp her. Spesielt siden vi har hatt en periode med dårlige kamper, sier han.

Står hele distansen

Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen hyllet spillerne etter den overlegne seieren.

– Jeg synes det her var en lagseier. Det er klart at et lag som er der vi er, hvor trykket er på oss, så synes jeg vi gjennomfører tre ganger 20 minutter bra her.

Han er veldig godt fornøyd med hvordan spillerne står distansen, og at de jobber på og holder høyt nivå i alle tre periodene.

– Det var vel deilig for hele Hamar og alle som er interessert i hockey. Selvsagt er det deilig. Jeg unner gutta det her, de har kriget på og stått oppreist. Nå har vi en fin inngang til en treningsuke hvor vi skal jobbe med flere deler av spillet sånn at vi skal ta flere poeng framover, sier han.

Også Nilsen er glad for at de kommer inn i en kampfri periode.

-Ja, og spesielt med en sånn seier, hvor vi kan gå inn i en treningsuke etter å ha slått Oilers her i DNB Arena. Det var en krigematch, litt grisehockey, det var det, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke