22. aug
FORNØYD: Sjur Robert Nilsen var strålende fornøyd med spillerne etter 4-2-seieren på Jordal.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Nilsen: - En fantastisk krigeseier
Sjur Robert Nilsen hyller krigermentaliteten til spillerne etter 4-2-seieren over Vålerenga.

Publisert: 05.jan.2017 21:34
Oppdatert: 05.jan.2017 21:41

Etter tapene mot Lillehammer i romjula savnet Sjur Robert Nilsen at spillerne gikk i krigen og smalt på litt foran begge målene.

Det føler han selv at han fikk se under torsdagens seier mot Vålerenga.

- Nå har vi to kamper bak oss mot Lillehammer hvor jeg synes vi spiller bra, skaper mange sjanser, spesielt den på Lillehammer, der var det urettferdig at vi ikke fikk med tre poeng. Litt jevne på Hamar, men den var litt for «pen».

- Vi manglet litt den krigermentaliteten som trengs, legge puckene på mål og krasje mål, gjøre drittjobben. Det synes jeg vi gjør i dag, og derfor får vi med oss seieren, også, forteller Nilsen fornøyd.

Flere spillere sto fram

Storhamar-treneren måtte klare seg uten Lars Løkken Østli, Martin Rønnild, Martin Blakseth Huse, Eirik Skadsdammen og Even Langdalen mot Vålerenga.

Det så ut til å få fram krigermentaliteten til samtlige spillere, som hevet seg mange hakk fra kampene i romjula.

Nilsen hadde stor tro på seier, selv med redusert mannskap.

- Ja, jeg hadde det. vi måtte gjøre noen justeringer for hvordan vi skulle spille, fra hvordan vi i utgangspunktet vil at vi skal spille og framstå. Vi måtte være smartere, mer kyniske, ligge lavere og spare litt krefter. Vi måtte lure litt, men jeg hadde alltid trua. Det er litt typisk sånne kamper vi gjør det på, skryter Nilsen.

Seier i siste Jordal-kamp

Han trekker fram Simen André Edvardsen etter kampen, og roser ungguttens innsats mot fysiske Vålerenga-spillere.

- Det synes jeg er bra. Moro for Simen som er født i 99 å få med seg siste matchen på Jordal og går ut og klarer å spille mot ett av de mest fysiske lagene. Vålerenga og Stavanger er nok de mest fysiske i eliteserien, og han klarer seg bra. Det var deilig å se, sier han.

Storhamar-treneren er også stolt over at klubben nå kan si at de vant den siste duellen på gamle Jordal Amfi.

- Det er deilig å vite at siste kampen på gamle Jordal så vant vi den. Fullt hus, en fantastisk ramme, og vi må tilbake til storhetstiden mellom lagene på 90-tallet for å finne noe sånn. Det var en bra ramme. Den nye Jordal Amfi har litt å leve opp til, for når det er fullt på Jordal så blir det bra stemning og trykk i hallen, smiler Nilsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke