22. aug
 
– Flere vil heve seg
Storhamar-trener Fredrik Söderström er helt sikker på at flere spillere vil heve seg når hver kamp blir viktig framover.

Publisert: 28.feb.2018 17:49
Oppdatert: 28.feb.2018 17:49

– Jeg kan forklare noen dårlige resultater med at det ikke sto noe på spill. Det er menneskelig. Det betydde ingenting med tanke på tabellplassering. Det må ligge en nerve der, og jeg er helt sikker på at det er flere spillere som vil heve seg nå. Dette har vi ventet lenge på, sier Fredrik Söderström, og fortsetter:

– Det er ikke optimalt å bli seriemester så tidlig. Men nå starter vi på nytt, og jeg merker at alle har litt kortere lunte, og er mer skjerpet. Det er nå eller aldri. Vi må vinne fire av sju kamper, hvis ikke er det slutt. Spillerne trenger denne drivkraften, denne nerven, sier Storhamar-treneren.

Gutta får ikke noe lag før torsdag, men på onsdagens trening kunne det se ut som at Josh Nicholls kommer inn igjen, og at Hampus Gustafsson står over.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke