17. aug
MESTER ERIK: Erik Kristiansen forventer mer av spillerne. FOTO: FREDRIK OLASTUEN
 
– Forventer mer av importene
Mester Erik Kristiansen lider med Storhamar-spillerne. Tirsdag kveld ga han dem ros for jobbing og tæl, men han savner noen som tar skikkelig ansvar ute på isen.

Publisert: 25.okt.2016 22:44
Oppdatert: 25.okt.2016 23:25

Storhamar-legenden, som følger godt med på det som skjer i klubben, håper det snur snart. I går var de nære å få spilleforlengelse, men Frisk Asker-keeper Nicklas Dahlberg reddet skuddet fra Joakim Jensen - fra en meters hold.

– Det er lett å se at dette er et lag i motgang. De jobber knallhardt, men det blir for få skudd på mål. Ofte spilles det rundt Frisk-målet, i stedet for å kjøre rett på. Backene trekker seg når de kommer inn i angrepssonen, og jeg synes løperne er for mye nede i egen sone for å hjelpe backene, sier Erik Kristiansen, og fortsetter:

– Hampus for alene

– De etablerte spillerne må ta ansvar slik situasjonen er, men laget mangler ledertyper nå. Hampus Gustafsson skal ha ros. Han jobber og sliter, men han blir litt for alene. Jeg forventer mer av noen av importene som er hentet hit, sier «Mester’n».

Han mener det kun er en veg ut av gjørma.

– De må fortsette å jobbe knallhardt.

Han ser noen klare muligheter til forbedring.

– De må skjønne at kampene avgjøres foran målene. Spillerne må inn der. Det er lett å se at de mangler sjøltillit, sier den tidligere Storhamar-spilleren, før han avslutter:

– I kveld ble det for enkle baklengsmål igjen. Det har vært for mange av dem denne sesongen, sier Erik Kristiansen.

Stor sjanse på slutten

Storhamar startet kampen bra. Så kom 0-1-scoringen. Igjen ble det et enkelt baklengsmål. Storhamar tapte duellene rundt eget mål, og forsøket på avklaring ut av sonen havnet hos Endre Medby.

Midtperioden var lys ganske lenge, og sjansestatistikken fikk et løft. Først et skudd fra Alexander Reichenberg som traff stanga, før Martin Rønnild bommet på åpent mål. Men 1-1 kom. Joey Tenute fikk bokført den. Etter scoringen ble mye bedre, men så glapp det i markeringen, og Marius Carho Hansen fikk både plass og tid: 1-2.

Sisteperioden ble ganske tam, men det gnistret skikkelig til på slutten. Joakim Jensen fikk en kjempesjanse i spill seks mot fire, men Frisk-keeper Dahlberg ødela kvelden for hjemmelaget.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke