15. des
I TRENING: Christian Larrivée trener igjen, og er kjempefornøyd. Lars Løkken Østli (lille bildet) er veldig glad for å ha kapteinen sin tilbake.
 
– Har følt med ham i den tunge tiden
Christian Larrivée (34) er tilbake for fullt i trenings- hverdagen. Det setter veteranen Lars Løkken Østli (30) veldig stor pris på.

Publisert: 15.des.2016 15.56
Oppdatert: 15.des.2016 18.33

Onsdag fortalte Storhamar-kaptein Christian Larrivée om de tunge månedene på sidelinja, om periodene da han fryktet at han aldri skulle komme tilbake, og om hvor utrolig moro det er å trene for fullt igjen sammen med lagkameratene nå.

– Akkurat nå er ting veldig gøy, sier kanadieren.

Har følt med Larrivée

På torsdagens morgentrening kjørte Storhamar-kapteinen på ute på isen, og han smilte og lo i garderoben etterpå.

Lagkameratene synes også det er utrolig gledelig å få kapteinen sin tilbake i treningshverdagen – og etter hvert i kamp.

– Han er en bra mann på alle måter. Det er utrolig godt å ha Larrivée tilbake. Jeg har følt med ham i den tunge tiden, sier Lars Løkken Østli, og fortsetter:

– Han er kaptein, og veldig viktig for laget. Han er en veldig god hockeyspiller, samtidig som han er en ledertype både i garderoben og ute på isen. Larrivée er viktig for hele gruppa – for hele Storhamar. Det er godt å se at han smiler og ler. Han er avslappet og det synes godt at han stortrives med å spille ishockey igjen. Det aller viktigste nå er at det går bra med ham, at han ikke får mer trøbbel med hodet, sier Storhamar-veteranen.

Har Kjent seg igjen

Lars Løkken Østli vet hvordan det er å være på sidelinja, ikke kunne bida for laget, og drive med det du er så glad i. I den første kampen i VM i 2011 fikk Løkken Østli en smell i hodet.

– Jeg var ute mye kortere tid enn Larrivée. Jeg var ute en måned den gangen, men det føltes mye lenger. Tida går veldig sakte når du er skadet. Du kjenner etter hver dag. Er det bedre? Samtidig er skader en del av gamet, dessverre. Larrivée har ikke kunnet trene på flere måneder, og det har helt sikkert vært utrolig kjedelig for ham, sier Storhamar-backen Lars Løkken Østli.

Samtidig som savnet av Christian Larrivée har vært stort – både i garderoben og ute på isen – tror Løkken Østli at det også har ført noe positivt med seg.

– Det at viktige spillere er ute med skader gjør at andre gutter må steppe opp, og ta mer ansvar, sier Storhamar-backen.

Det var i slutten av august, i en treningskamp i Mora, at Christian Larrivée fikk smellen som har holdt ham på sidelinja så lenge.

Men nå skinner stjernen igjen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke