23. okt
TUNGT: Robert Hestmann måtte hente fire pucker ut av mål, fram til han måtte vike til fordel for Oskar Östlund i midtperioden. FOTO: Anders Bakkerud Larsen
 
– Kunne tatt dem på en annen dag
Robert Hestmann fikk sin andre start på rad, men ble byttet ut i midtperioden etter fire baklengsmål. Han mener han burde fått fortsette i mål, og han mener bestemt at ingen av baklengsmålene var tabber fra hans side.

Publisert: 20.okt.2016 22:33
Oppdatert: 20.okt.2016 22:44

På spørsmål om han kunne avverget noen av de fire baklengsmålene mot Lørenskog, svarer Robert Hestmann:

- Jeg kunne sikkert tatt dem på en annen dag. Men sånn skjer jo. Det var to returer som blir slått inn, som vi ikke får ryddet vekk foran eget mål, og en styring som var veldig uheldig som (Magnus) Eikrem (Haugen) får på skøyta og pucken spretter inn, sier han.

På stillingen 4-1 til Lørenskog i midtperioden ble også sisteskansen byttet ut til fordel for Oskar Östlund, som svarte med å holde nullen i litt over en periode.

Følte noe var på gang

Hestmann mener han kanskje burde ha fått fortsette mellom stengene, og ikke bli tatt av.

– Jeg følte kanskje det var noe på gang, og at jeg kanskje ikke burde bli bytta ut, sier han.

Men Hestmann har forståelse for at Sjur Robert Nilsen måtte gjøre noen grep.

– Har du skyld i noen av baklengsmålene?

- Nei, hadde det vært store keepertabber så skulle jeg tatt det på meg. Men det var det ikke, svarer Hestmann.

Sjur Robert Nilsen var skuffet etter nok et tap, og han vil ikke legge skylden på Hestmann.

- Han er litt uheldig. I utgangspunktet liker jeg ikke å henge ut spillere, men en målvakt er en veldig utsatt posisjon, og det er en del tilfeldige mål. Jeg vil ikke legge noe på Hestmann i dag. Han var uheldig, sier Nilsen.

Han mener de taper på grunn av unødvendige feil.

- Jeg synes på at vi gjør for mye personlige feil, ikke gjør det vi blir enige om. Jeg vil ikke skyve fra meg noe ansvar, for til syvende og sist er det jeg som trener som er ansvarlig. Men det som er bra nå, er at vi nå har reell konkurranse i laget, forteller han.

Gjentagende feil

Selv om det var noe mer positivt å se fra Storhamar torsdag, vil han ikke ha for mye fokus på det som var bra.

– Men samtidig har vi så mye bra, så vi skal ta med oss det, men vi må ikke bli blinde på det og bare være «Kardemomme by». Vi kan ikke bare se på det som er bra, vi må også se på det som er dårlig, og noe av det er litt gjentagende. Det som har vært dårlig, det er litt gjentagende ting og det må vi få luka vekk, sier Nilsen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke