buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Helten: Alexander Reichenberg sto for alle Storhamars mål.
Foto: Fredrik Olastuen
 
- Reichenberg er veldig viktig for oss
(Storhamar-Lillehammer 3-0) Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen var en glad mann etter 3-0-seieren over Lillehammer. Han hyllet Alexander Reichenberg, som gjorde hat-trick mot gamleklubben.

Publisert: 20.nov.2016 19:31
Oppdatert: 20.nov.2016 21:17

Han forteller at Reichenberg er veldig viktig for de gule og blå.

- Reichenberg er veldig viktig for oss. Jeg synes han har gjort en god sesong, og han har utviklet seg, ikke minst uten puck. Men han er jo også en god puckspiller, og kan skape ting og lage ubalanse, som vi ser i dag.

- Beste defensive kampen 

Om kampen sier treneren følgende.

- Vi viser vilje, for det er en forsvarsmatch, og vi klarer å hindre Lillehammer i å bli farlige. Vi har få pucktap og er konsentrerte, og derfor klarer vi å kontrollere inn til en 3-0 seier. Det er kanskje den beste defensive kampen vi har spilt i år. Vi tekker skudd og ofrer oss når vi ikke er i balanse, og det er deilig å se. 

Han sier det defensive har vært fokus i CC amfi. 

- Det defensive har vi jobbet med fra dag en, men vi har jobbet spesielt med at løperne skal bli bedre i det defensive, og det synes jeg vises utpå her. 

Reichenberg ble helten

Det var en jevn og nervøs start på kampen, der ingen klarte å ta tak i kampen. Da dukket den tidligere Lillehammer-spilleren Alexander Reichenberg opp med to mål. Det første kom etter 4.52 i den første perioden, før han doblet etter 16.47. God periode for hjemmelaget, der de ledet 2-0 til første pause.

Men Reichenberg var ikke ferdig der. Etter 25:39 var han igjen på plass, kjempet seg inn foran mål, og dunket pucken i krysset. 3-0 til hjemmelaget. Storhamar dominerte perioden, og Lillehammer så rådville ut. Skuddstatistikken for perioden var 13-9. 

Den tredje perioden ble en transportetappe frem til seier for Storhamar. Lillehammer maktet ikke å skape mye, og da ebbet det ut med en tremålsseier til hjemmelaget. 3-0 i CC amfi.

Storhamar tok sin sjette strake seier. Neste kamp er på torsdag, mot Lørenskog borte.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat